Vytisknout
V neděli 4.listopadu se v Mochtíně představil nováček I.A třídy - FK Staňkov, který má ve svém středu nejlepšího střelce soutěže Tomáše Tlustého. Ten se tentokráte sice brankově neprosadil, přesto si hosté z Mochtína odvezli dva mistrovské body. A jsou to body hodně cenné, protože Mochtín podal v tomto duelu hodně kvalitní výkon, měl šancí na tři zápasy, chyběla mu jen lepší koncovka.

... I.A třída mužů - TJ Sokol Mochtín - FK Staňkov   2 : 2 (2:1), p.kopy 6:7
Náš tým předváděl v 1.poločase výborný fotbal, podložený dobrým pohybem, nasazením a bojovností. Soupeř byl pod tlakem a již v 7.minutě inkasuje, když se po rohovém kopu hlavou golově prosazuje Jakub Bejvl. Mochtín vede 1:0 a pokračuje v ofenzivě, má další šance. Bohužel, v koncovce se našim hráčům nedaří a to je škoda. Soupeř přežil 4 golové tutovky našich hráčů a ve 37.min. po rozehraném VPK udeřil - zblíska doráží v pádu do sítě míč Pavel Gust, Staňkov srovnává na 1:1, jeho výkon se začíná zvedat. Těsně před přestávkou se naštěstí svojí rychlostí a důrazem dostává k zakončení náš Zbyněk Smolík, posílá Mochtín znovu do vedení - zaslouženě ! A Mochtín pokračuje v ofenzivě i po přestávce, je lepším mužstvem. Bohužel, přesnější zakončení opět chybí a tak přišel trest. Soupeř opět udeřil z VPK a to v 81.minutě. Dlouhý centr do vápna prodloužil hlavou za záda našeho golmana opět P.Gust, srovnává na 2:2. Snaha obou mužstev o rozhodnutí utkání v řádné hrací době byla v poslední desetiminutovce marná, výsledek se nezměnil a tak se šlo na penalty. V těch byli tentokráte úspěšnější hosté, když jich proměnili 7 (naši hráči jen 6), odvezli si z Mochtína dva body. Zápas odřídil Vladimír Čermák, AR byli Ladislav Kopáček a Stanislav Sladký, DS Ladislav Kvasnička, ŽK 0:2, 70 diváků. Sestava Mochtína : Blahník Matyáš, Dolejš Tomáš, Bejvl Jakub, Gajdušek David, Staněk Pavel, Žiak Jan, Kapusta Matěj (46. Velek Tomáš), Pretzelmayer Viliam, Smolík Zbyněk (69. Cihlář Jaroslav), Čeleda Jiří, Šafránek Jan. Branky : BEJVL Jakub, SMOLÍK Zbyněk , v penaltách byli 100% Jakub Bejvl, Jan Žiak, David Gajdušek, Tomáš Velek, Jan Šafránek a Matyáš Blahník, naopak neuspěli : Jar. Cihlář, Petr Švátora a Vilda Pretzelmayer.
        Dvě kola před koncem podzimní části soutěže vede I.A třídu mužů nováček z Meclova s 30 body, 2. je Holýšov (29), 3. Rokycany "B" (26), 4. zůstává s 24 body Sokol MOCHTÍN, ale se stejným počtem bodů se na něj dotáhla Košutka Plzeň i dnešní soupeř - FK Staňkov.

TRENINKY - budou opět v úterý a pátek od 18,00 hodin při umělém osvětlení.

O dalším víkendu 10.-11.11.2018 se budou hrát v Mochtíně dva mistrovské zápasy !!!
V sobotu to bude dohrávka Mochtín "B" - SK Strážov, v neděli pak Mochtín "A" - TJ Sušice - oba od 14,00 hod. - fanoušci se mají na co těšit !

ŠKOLIČKA SPORTU našeho oddílu rekreačního sportu začíná své treninky v tělocvičně !
Od pondělí 5.11. je bude mít pravidelně každé pondělí od 17,00 do 18,00 hodin v těl. Gymnázia v Klatovech !  Dochvilnost je důležitá, rádi mezi námi přivítáme i další zájemce ve věku od 3 do 6 roků a to nejen kluky, ale i děvčata. Přihlaste se přímo na treninku, kontakt na hlavního trenéra p. Jaroslava Cihláře je :  725538849
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 2074