Vytisknout
Mochtínské áčko získalo v Třebnici jeden cenný bod s ambiciózním nováčkem z Meclova za remisu 1:1, v penaltovém rozstřelu ale byli úspěšnější domácí fotbalisté. Kaňkou utkání však bylo nepříjemné a dosti vážné zranění našeho kapitána Jiřího Dolejše, kterému všichni spoluhráči a fanoušci mochtínského fotbalu přejí brzské uzdravení !  

     Úspěšně si v sobotu 15. září 2018 vedli na turnaji v Nalžovských Horách i naši nejmladší fotbalisté - tým starší přípravky. Ten tam dokázal uhrát jednu výhru s domácím Sokolem N.Hory, remisoval s Chanovicemi a prohrál jen s vítězem turnaje. Konečné pořadí : 1. Kašperské Hory, 2. Sokol Mochtín, 3. Pfeifer Chanovice, 4. So Nalžovské Hory.
POZOR - treninky přípravky budou v pondělí a ve čtvrtek již od 17,30 hodin !!!

..15.9.2018 - I.A třída mužů TJ ZD Meclov - TJ Sokol Mochtín  1 : 1 (1:0) , p.kopy 5:4
   Domácí Meclov je sice nováčkem I.A třídy, ale zatím sbírá body jak na běžícím páse, je zatím se 13. body na 2.místě tabulky za vedoucím Staňkovem. I proti Mochtínu začali domácí, kteří mají ve svém středu řadu "nakoupených" šikovných hráčů  se zkušenostmi z vyšších soutěží, ve svižném tempu. Bylo evidentní, že chtějí jít rychle do vedení a následně přidávat další branky. Mochtín byl ale proti. Jen v 16. minutě pustil soupeře do golového zakončení (Kubík dorážkou střílí úvodní gol zápasu), při kterém se navíc při obětavém obranném zákroku vážně zranil náš kapitán Jiří Dolejš, musel ze hry odstoupit. I přes tuto velkou ztrátu náš tým držel se soupeřem krok, nepouštěl ho do zakončení. Kdo čekal, že po přestávce Meclov Mochtín převálcuje, mýlil se. Domácí měli sice více míč na kopačkách, ale proti dobře organizované hře Mochtína nic nevymysleli. Naopak, postupem času se začali v ofenzivě osmělovat i naši hráči. V 63.min. měl obrovskou šanci na vyrovnání náš mladík Jan Šafránek, ale přihrávku T.Babky v gol neproměnil. O dvě minuty později střílí nebezpečně i JI. Čeleda, ale míč míjí jen těsně branku domácích. Mochtín se tlačí dopředu, chce vyrovnat. V 73.min. však přichází nebezpečná brejková akce Meclova, naštěstí zakončení končí v boční síti. V 84. se do průniku zprava dostává k zakončení i náš T.Babka, domácí golman Regenda, však jeho umístěnou střelu k tyči vyráží na RK. Z něho ale již Mochtín skoruje !  Na centr si naskočil náš stoper Pavel Staněk a srovnává v 86. min. na 1:1. Domácí tým je zaskočen, závěr utkání je hektický, ale skore se nemění, jde se na penaltový rozstřel. V něm jsou úspěšnější domácí hráči, kteří ho vyhrávají 5:4, získávají 2. bonusový bod. Za Mochtín proměnili penaltu Ji. Čeleda, Jak. Bejvl, Jar. Cihlář a Zd. Plánička, nepovedlo se to jen M.Kapustovi a to rozhodlo. I tak je získaný bod z hřiště kvalitního soupeře velice cenný. Rozhodoval mladý arbitr Lukáš Frkal, AR Helena Šálková, Václav Pressl, DS Jiří Petržílka, ŽK 2:2, 100 diváků. Sestava Mochtína : Blahník Matyáš, Bejvl Jakub, Gajdušek David, Staněk Pavel, Dolejš Tomáš, Čeleda Jiří, Dolejš Jiří (16. Šafránek Jan), Babka Tomáš, Kapusta Matěj, Plánička Zdeněk, Cihlář Jaroslav, branka : Staněk Pavel


 V NEDĚLI 16.9.2018

se hraje v Mochtíně od 16,30 hod. mistrovské utkání OP mužů (o čelo tabulky) Sokol MOCHTÍN "B" - TJ MĚCHOLUPY.  

                      Přijďte se podívat a povzbudit naší zálohu !!!
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 2085