Vytisknout
V sobotu 18. srpna 2018 odehrálo naše béčko mužů svůj druhý mistrovský zápas v Okresním přeboru, do kterého opět postoupilo. Po výhře doma před týdnem se Sušicí B byla naše záloha úspěšná i na hřišti svého soupeře - vyhrála v Hradešicích  2:1 !

... OP mužů  - TJ Sokol Hradešice - TJ Sokol Mochtín "B"   1 : 2  (0:2).
Domácí tým, který ještě před rokem hrál I.B třídu, byl favoritem tohoto duelu. Naši fotbalisté se ho však nezalekli a i když v některých fázích utkání se jim moc nedařilo (hlavně v ofenzivě), dokázali zvítězit a přivézt si všechny tři mistrovské body.
        Hrálo se na nerovném a tvrdém terénu (místy i s vysokou trávou) a tak to byl spíše boj než-li nějaký okouzlující fotbal. Do první šance se dostali již v 5.minutě domácí po rozehraném rohovém kopu, ale zakončení šlo vysoko nad. Pak měli ještě dvě pološance, ale ani z nich nic nevytěžili. Mochtín poctivě bránil, snažil se o kombinaci a ve 14.min. udeřil . To se na levé straně velkého vápna opřel do míče Standa Strejc a přízemní střelou k tyči překvapuje domácího golmana  - Mochtín vede 0:1 ! S domácím týmem tato branka očividně psychicky "zacloumala", jeho hráči kupili chybu na chybu, toho využívá o tři minuty později náš Tomáš Vlk, zvyšuje pohodlně na 0:2 pro Mochtín ! Tento stav domácí hráči nedokázali do poločasu změnit, náš tým hraje dobře, pustil je do šance až těsně před přestávkou, ale náš mladý golman byl na místě. Po přestávce to však již bylo o něčem jiném. Hráči domácího celku přebírají otěže zápasu, mají tlak a již v 56.min. střílí M. Melkou kontaktní gol na 1:2. Mochtínští hráči pak zvýšili bojovnost a důraz v bránění, těsnou výhru uhájili.  Naopak, navýšit skore na druhé straně měli (v závěru utkání) po brejcích do otevřené obrany Hradešic oba naši útočníci (Vlk, Pretzelmayer), ale s nabídnutými šancemi naložili trestuhodně. Rozhodoval Jos. Javorský z M.Vísky, ŽK 2:2, 80 diváků. Sestava Mochtína : Blahník Matyáš, Šup Ondřej, Lorenc Pavel, Šafránek Jan, Kašpar Lubomír (55. Peleška Jiří), Podráský Jiří, Jarabica Stanislav, Křivánek Josef (75. Kolář Jiří), Strejc Stanislav, Vlk Tomáš, Pretzelmayer Jaroslav, branky : STREJC Stanislav, VLK Tomáš

Zítra v NEDĚLI 19.8.2018

se hraje v Mochtíně od 17,00 hod. utkání I.A třídy mužů Sokol Mochtín - Slavoj Žihle

přijďte se podívat, přijďte povzbudit naše áčko v důležitém boji o mistrovské body v I.A třídě !!!
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1587