Vytisknout

Svoji poslední přípravu na mistrovský podzim 2018 v I.A třídě odehrálo naše áčko mužů v NE 5.8. ve Kdyni s místním SK Kdyně 1920, hrající I.B třídu. Generálka se ale moc nepovedla. Domácí byli rovnoceným soupeřem necelý poločas. Po přestávce odpadli kondičně i herně a nebýt toho, že rozhodčí II. poločas časově pokrátil, mohlo dojít i na vyšší výsledek.

- 5.8. - přípravné utkání mužů - SK Kdyně 1920 - Sokol Mochtín   0 : 7 (0:2)
Utkání se hrálo za velkého vedra a tak bylo náročné především na fyzickou kondici. Náš tým dobře kombinoval, šetřil sílu, ale při každé vhodné příležitosti pohotově zaútočil. První velkou šanci ale měla již v 8.min.domácí Kdyně. Naštěstí hlavičkující útočník SK těsně minul naší bránu. Vzápětí měl šanci na gol i náš Zd. Plánička, ale golman Kdyně ho vychytal. O dvě minuty ale byl již bezmocný proti nekompromisnímu zakončení Ji. Čeleldy pod břevno - Mochtín vede 0:1. Vzápětí se dostává k zakončení i náš kapitán Ji. Dolejš, golman Kdyně je opět připraven, míč vyráží na RK. Pak měly dvě šance na gol i domácí hráči. Nejdříve ve 14. min.po brejkové akci a pak v 18.min. po rozehraném VPK, náš mladý golman byl vždy na místě. Pak již Mochtín přebíral otěže zápasu do svých rukou, měl více ze hry i řadu šancí na vstřelení golů. Ve 21. min. zvyšuje na 0:2 po přihrávce Zd. Pláničky opět Ji. Čeleda, skore pak mohl ještě 2x navýšit Ji. Dolejš, ale jeho tvrdé zakončení likviduje 1x výborný domácí golman, 2. jeho střela ze 23 m končí jen těsně vedle domácí brány. Brzo po přestávce  (ve 49. a 51. min.) dal dva slepené goly náš Tomáš Babka, upravuje na 0:4, v 77.min. navyšuje skore na 0:5 Jar. Pretzelmayer, vzápětí zakončuje levačkou jeń těsně vedle střídající M. Blahník, ale v 80.min. se nemýlí Zd. Plánička, zvyšuje již na 0:6. Domácí hráči jsou v útlumu, za celý II.poločas prakticky neohrozili našeho golmana P. Kodeše, který nastoupil po poločasové přestávce. Naopak, v 82.min. znovu inkasují, na konečných 0:7 upravuje náš Blahník. Pak rozhodčí Roman Bína z KT utkání ukončuje, je dobojováno.
Sestava Mochtína : Blahník Matyáš (46. Kodeš Petr), Staněk Pavel, Bejvl Jakub, Peleška Jiří, Gajdušek David, Dolejš Jiří, Dolejš Tomáš, Velek Tomáš (23. Pretzelmayer Jaroslav), Babka Tomáš, Čeleda Jiří (70. Plánička Zdeněk), Plánička Zdeněk (62. Blahník Matyáš),  branky : ČELEDA Jiří - 2, BABKA Tomáš - 2, PRETZELMAYER Jaroslav, PLÁNIČKA Zdeněk, BLAHNÍK Matyáš

NAGASAKI CUP vyhrála SG Nýrsko

V sobotu 4.8. se hrál v Nýrsku (pod sjezdovkou) 9.ročník turnaje v malé kopané NAGASAKI Cup - memoriál Petra Zborníka, kterého se pravidelně účastní i někteří naši hráči, protože Petr byl jejich kamarád, hrával několik roků za dorostence Sokola Mochtín.
   Náš tým zde hrál na turnaji pod názvem "Kabáti" a i když mu chybělo několik hráčů, měl blízko k postupu do finále. V rozhodujícím utkání o tento postup (při remise 0:0) totiž prohrál s SG Nýrsko na penalty, Stará garda Nýrska pak celý turnaj vyhrála. Kabáti obsadili 3.místo, když v posledním utkání (o konečné umístění) porazili Redox z Janovic 2:0.
   Startovalo zde 10 týmů (+ 1 dívčí), konečné pořadí nejlepších : 1. SG Nýrsko, 2. pořádající Nagasaki team A, 3. Kabáti, 4. Redox, atd.
      Sestava Kabátů : Müller Radek, Pavlík Jaroslav, Staněk Pavel, Žiak Jan (jen chviličku, byl zraněn z předešlého dne), Čeleda Jiří, Bejvl Jakub, Velek Tomáš (přijel později)

TRENINKY :   úterý a pátek od 18,00 hod. v Mochtíně

O víkednu 11. a 12.8.2018 se budou v Mochtíně hrát již dva úvodní mistrovské zápasy nového soutěžního ročníku 2018/2019.

V sobotu 11.8. od 17,00 hod. je na programu zápas OP mužů Mochtín B - Sušice B
V neděli 12.8. od 17,00 hod.
se bude hrát utkání I.A třídy mužů Mochtín A - Starý Plzenec

                      na oba zápasy srdečně zveme všechny naše příznivce !!!




    

Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1800