Vytisknout
Nový soutěžní ročník fotbalových soutěží 2018/2019 je připraven. Rozlosování proběhlo na losovacích aktivech v Plzni i Klatovech, oba naše týmy ("A" i "B") mužů Sokola Mochtín zahájí tento ročník na domácím hřišti o víkendu již 11. a 12. srpna 2018 !

"A" muži Sokola Mochtín skončili v uplynulém ročníku v I.A třídě na skvělém 6.místě, což je zatím nejlepší umístění fotbalového týmu Sokola Mochtín v jeho historii. Obhájit tento výsledek nebude jednoduché, ale naši fotbalisté se o to jistě pokusí.
       Staronovými účastníky I.A třídy bude Košutka Plzeň, TJ Plzeň Černice, FC Rokycany "B", FK Svéradice, Sokol Kralovice, Slavoj Žihle, TJ Žichovice, SK Bukovec Plzeň a FK Horažďovice - novými týmy této druhé nejvyšší krajské soutěže Plzeňského kraje jsou : TJ Holýšov a TJ Sušice (oba sestup z KP), Bohémima Kaznějov, ZD Meclov, FK Staňkov a SK Starý Plzenec ( tyto 4 týmy postoupily z I.B třídy) a právě s nováčkem SK Starý Plzenec se náš tým v SO 11.8. od 17,00 hod. utká doma v Mochtíně v zahajovacím kole. Budeme držet palce !

"B" muži Sokola Mochtín  postoupili po krátké odmlce opět do Okresního přeboru (ze II.místa III.třídy), kde na ně budou čekat tito noví soupeři  : Luby "B", Železná Ruda, Budětice, Chudenice, Bolešiny, Hradešice, Janovice, Měcholupy, Dlouhá Ves, Malý Bor, Strážov, Sušice B a Nezamyslice, které též po roční odmlce postoupily ze III.třídy zpět do OP (z 1.místa).
     V úvodním kole se Mochtín "B" utká na domácím hřišti v NE 12.8. od 17,00 hod. s "B" týmem TJ Sušice. Budeme držet palce !

     Rozlosování obou týmů je již připraveno, ale může v něm dojít ke změnám, protože změny v termínech konání mohou oddíly provádět pomocí hlášenek až do 29.7.2018 ! A proto jeho oficielní znění vydáme na našem webu až po tomto termínu - děkuji za pochopení.

      Nyní probíhá krátká letní přestávka, o tom, kdy zahájíme letní přípravu na nový souěžní ročník vás budeme informovat v nejbližší době !

       Máme již připraven i herní plán přípravných zápasů, který zde v předstihu uvádím, aby si ho mohli hráči zapsat do svých diářů :

.. NE 22.7. od 17,00 hod. v Mochtíně .... Mochtín - Sušice
.. SO 28.7. od 17,00 hod. v Mochtíně .... Mochtín - Koloveč
.. NE 29.7. od 17,00 hod. v Mochtíně .... Mochtín B - Bolešiny
.. ČT  2.8. od 18,00 hod. v Mochtíně ..... Mochtín - Luby
.. SO 4.8. od (dop.?) v Nýrsku - ..... turnaj v malé kopané za účasti "směsi" So Mochtín
.. NE 5.8. od 17,00 hod. v Mochtíně ...... Mochtín - Kdyně
      
   Jen připomínám, že v tomto plánu může dojít k určitým změnám, popř. k doplnění o nějaký další zápas ve všední den.
    Prosím všechny hráče, aby svoji případnou neúčast na uvedených zápasech co nejdříve oznámili na č. mého mobilu 605357370, abychom měli přehled o počtu hráčů k jed. zápasům. Předem moc děkuji !
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1910