Vytisknout
     Závěr sezony 2017/2018 se pomalu a jistě blíží ke svému závěru. V sobotu 19. května se hrálo v Mochtíně utkání III.třídy mužů Mochtín B - V.Hydčice, ve kterém byl náš tým vysokým favoritem. Výhra 2:1 naznačuje, že to nebylo jednoduché utkání, ale nakonec dopadlo dobře, tři body zůstaly v Mochtíně. Špic III.třídy se naprosto vyrovnala, vede Mochtín B s 56 body, 2. Nezamyslice mají o bod méně (55), s 54 body jsou na 3. příčce Kašp. Hory. Do konce soutěže zbývá odehrát jen 4 kola, ale hodně napoví již příští zápas venku s Nezamyslicemi !

III. třída mužů Sokol Mochtín "B" - TJ Nezamyslice   2 : 1  (1:1).
   Náš tým začal aktivně, ale postupem času hra upadala do podprůměru. Chybělo větší nasazení pohyb bez míče, přesnější rozehrávka a také zakončení. Mochtín měl sice optickou převahu, nic z ní však nevytěžil. Soupeři stačil jeden dlouhý pas na svého nejlepšího útočníka Hlaváče, ten "frnknul" našemu JI. Peleškovi a ve 20.minutě to bylo 0:1 ! O minutu později naštěstí srovnal na 1:1 Zdeněk Novák a to poměrně slabou střelou, která hostujícímu golmanovi (zaskakoval v brance hráč) nečekaně proklouzla do sítě. I pak měla naše záloha více ze hry, ale do zakončení se prakticky nikdo nedostal. Naopak, ve 42.min. se hostující Hlaváč opět dostal do obrovské šance, kterou naštěstí neproměnil !
     Po přestávce se naše mužstvo zlepšilo, bylo v ofenzivě, mělo i několik slibných golovek. Na 2:1 upravuje v 66.min. St. Strejc přízemní střelou a Mochtín tlačí dál. Pojistku na 3:1 měli St. Jarabica a Ji. Podráský, ale své šance neproměnili. Hosté se v samotném závěru pokoušeli o vyrovnání, naše obrana však pracovala spolehlivě, body zůstaly v Mochtíně. Rozhodčí Petličarovský Ivan, ŽK 1:3, 50 diváků. Sestava Mochtína : Kašpar Lubomír, Peleška Jiří, Staněk Pavel, Šup Ondřej, Lorenc Pavel (67. Kanta Tomáš), Švátora Jiří, Novák Zdeněk (46. Jarabica Stanislav), Podráský Jiří, Strejc Stanislav, Vlk Tomáš (46. Mužík Radek), Plánička Zdeněk, branky : NOVÁK Zdeněk, STREJC Stanislav

V NEDĚLI 20.5.2018

zajíždí naše "A" mužstvo do Křimic, kde utkání I.A třídy Sokol Křimice - Sokol Mochtín začíná v 17,00 hodin. K utkání se jede auty, odj. z Mochtína v 15,00 hod., z KT od pošty v 15,10 hod.


   srdečně zveme na tento duel všechny naše příznivce !!!
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1768