I další domácí zápas naše záloha zvládla, porazila hladce Hrádek B, v tabulce si na 1.místě drží tříbodový náskok před TJ Kašp. Hory, o 4 body zpět jsou Nezamyslice.

.. 6.5.2018  - III.třída mužů Sokol Mochtín "B" - Svatobor Hrádek "B"     7 : 0 (2:0).
     Hrálo se za pěkného počasí, od úvodní minuty bylo vidět, že naše béčko chce opět uspět. Hrálo pozorně od zadu, bylo hodně aktivní ve hře dopředu, ale často chybovalo v rozehrávce. Poločas tak skončil jen 2:0, když se již v 5.min. trefil Tomáš Vlk a ve 26. Jaroslav Pretzelmayer. Oba dva navíc zahodili ještě další tutovky. Hned po přestávce se nechal zbytečně po 2 ŽK vyloučit náš stoper (opora mužstva) Pavel Staněk, na mužstvu to zanechalo evidentní stopu. Hosté začali mít navrh a bylo jen štěstí, že se neprosadili brankově. V 58.min. se na druhé straně dostal do solo úniku náš kanonýr Jar. Pretzermayer a svojí další brankou zvyšuje na 3:0. Důležitý gol v síti hostů uklidnil naše oslabené mužstvo, které znovu získalo sebedůvěru, zlepšilo se ve všech řadách, začalo střílet i další branky. Hosté se snažili, ale nestačilo to, odjeli domů s výpraskem a to celou řadu dalších šancí naši hráči neproměnili. Rozhodčí Stach Vladislav, ŽK 3:4, ČK 1:1 (47. Staněk - 63. Adamec), 40 diváků.Sestava Mochtína : Kašpar Lubomír, Peleška Jiří, Lorenc Pavel, Podráský Jiří, Strejc Stanislav, Švátora Jiří (71. Pavlík Jar.), Staněk Pavel, Novák Zdeněk, Kanta Tomáš (46. Jarabica Stano), Vlk Tomáš, Pretzelmayer Jaroslav, branky : PRETZELMAYER Jaroslav - 4, VLK Tomáš - 3

TRENINKY - dle pokynů trenérů jednotlivých mužstev

V ÚTERÝ  8.5.2018   - přijďte všichni na 46. Mochtínský přespolní běh  !!!!

   Kdo nepoběží, přijde alespoň pomoci, popř. zafandit svým kamarádům, nebo svým ratolestím !     Hlaste se u K.Šota
- příprava již v pondělí 7.5. v podvečer od 17,30 hod., nebo pak  v den konání od 8,00 hod. - kdo poběží, tak prezentace v den konání je na místě od 8,45 do 9,45 hod. - více na tomto webu v dokumentech "Mochtínský přespolní  běh" .