Vytisknout
Nečekaným výsledkem 1:6 ve prospěch Mochtína skončilo nedělní utkání (8.4.) I.A třídy mužů SK Plzeň Bukovec - Sokol Mochtín. Náš tým svého soupeře, který v minulém kole dokázal zvítězit v Bolevci (!), dokonale zaskočil. Již v poločase vedl 2:0, střelecky se mu dařilo i po přestávce, kdy se hatrickem blísknul Zbyněk Smolík .

I.A třída mužů  - SK Plzeň Bolevec - TJ Sokol Mochtín     1 : 6  (0:2).
    Náš tým zajížděl za svým soupeřem s respektem, ale s touhou přivezt si domů alespoň bod. Domácí fotbalisté ale nepodali žádný oslnivý výkon, Mochtín jim udělil pořádnou lekci, vyhrál zaslouženě vysoko 6:1 !
   Skore otevřel "Angličanem" ve 36.min. Jar. Pretzelmayer 0:1 a ve 45. golem do šatny pěknou hlavičkou zvyšuje na 0:2 po rohovém kopu náš kapitán Jiří Dolejš ! Dmácí tým tento gol hodně poznamenal, Mochtínu naopak vlil hodně sebebědomí do další pětačtyřicetiminutovky. Pět minut po přestávce předvedl skvělou akci Zb.Smolík, ale jeho střelu vytáhnul domácí golman na tyč a na RK. V 56.min. se ale již skore mění, na 0:3 zvyšuje z VPK (nařízen za faul na J.Žiaka) přesnou střelou k tyči  Zb. Smolík. Stejný hráč pak ukázkovým volejem proměňuje přesný centr Tomáše Dolejše ve čtvrtý gol Mochtína a to běží teprve 59.minuta ! V 70.min. se dostává do soloúniku náš střídající J.Šafránek, trefuje však jen tyč domácí brány (!), ale o sedm minut později se již nemýlí, z malého vápna míří přesně - Mochtín vede 5:0 ! Pak si vybrala naše obrana slabší chvilku, domácí Žemlička střílí čestný gol, upravuje na 1:5, střlecké hody Mochtína však pokračují dál. V 84.min. je v golové šanci střídající Zd. Novák, po př. Zb. Smolíka ale trefuje jen tyč domácí brány. Účet vydařeného zápasu uzavírá svým třetím golem Zb. Smolík v 90.minutě, kdy šikovně přehazuje domácího golmana, zápas končí. Rozhodčí Brůha Radek - Pressl Václav, Marek Pavel, DS Hajšman Pavel, ŽK 2:0, 60 diváků. Sestava Mochtína : Kodeš Petr, Dolejš Tomáš (60. Čeleda Jiří), Bejvl Jakub, Žiak Jan, Dolejš Jiří, Gajdušek David (78. Novák Zdeněk), Cihlář Jaroslav, Velek Tomáš, Pretzelmayer Viliam (68. Šafránek Jan), Smolík Zbyněk, Pretzelmayer Jaroslav, branky : SMOLÍK Zbyněk - 3, PRETZELMAYER Jaroslav, DOLEJŠ Jiří, ŠAFRÁNEK Jan
     Tabulku stále vede s převahou Tlumačov, Mochtín drží 4. příčku, když má stejně 39 bodů jako třetí Bolevec.

TRENINKY  mužů budou v tomto týdnu v úterý, středu a pátek od 18,00 hod. 


Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1666