Vytisknout
.Sobotní zápas 7.4.2018 III.třídy mužů Mochtín B - Plánice mnoho branek nepřinesl. Těsnou výhrou si  Mochtín "B" stále drží pěkné 2.místo v tabulce, vyhrávaly ale i ostatní týmy z popředí.

III.třída mužů  Sokol Mochtín "B" - Sokol Plánice    1:0 (1:0).
Úroveň zápasu snižoval nepříjemně silný vítr, který narušoval především přesnější nahrávky i kombinace. Náš tým byl herně o něco lepší než-li jeho soupeř, měl mírnou převahu, kterou vyjádřil v 10.minutě úvodní brankou Zd. Novák, kterému na ní nahrával J.Šafránek. Bohužel, to byla nakonec jediná branka utkání, protože střelcům obou týmů se vůbec nedařilo. Po přestávce mohl navýšit skore Mochtína střídající L.Kolárik, ale jeho zakončení šlo těsně vedle brány Plánice. Hosté se ve II.poločase zlepšili, chtěli vyrovnat, ale náš tým si výhru vzít nenechal. Spolehlivě zahrála naše obrana, jistě zachytal i navrátilec v brance Tomáš Holiš, který si opět po dlouhé pauze za Mochtín zahrál mistrák. Rozhodčí Petr Balla z Nezamyslic, hráno bojovně, ale slušně, bez karet, 30 diváků. Sestava Mochtína : Holiš Tomáš, Peleška Jiří, Staněk Pavel (75. Šot Ondřej), Lorenc Pavel, Kašpar Lubomír, Podráský Jiří, Švátora Jiří, Strejc Stanislav (46. Kolárik Lukáš), Novák Zdeněk, Vlk Tomáš (89. Pavlík Jaroslav), Šafránek Jan (46. Plánička Zdeněk), branka : NOVÁK Zdeněk

V NEDĚLI 8.4.2018
zajíždí áčko mužů
Sokola Mochtín do Plzně na hřiště SK Bukovec, kde mistrák I.A třídy bude začínat v 16,30 hod.. Společný odjezd z Mochtína je ve 14,20, z Klatov od pošty ve 14,30 hod.
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1647