V neděli 4.března odehrálo áčko mužů So Mochtín generálku na mistrovské jaro 2018 s SK Kdyně na umělce v Sušici. Ta se mu moc nepovedla, soupeř byl lepší, vyhrál zaslouženě. Omluvou může být jen skutečnost, že mužstvu chybělo v závěrečné přípravě několik osvědčených hráčů.

Sokol Mochtín - SK Kdyně 1920     3 : 6  (1:5).
Náš tým měl problémy hlavně v obranné činnosti, ale ani hráči v ostatních řadách nepodali v prvním poločase žádný oslnivý výkon. Výsledkem toho bylo rychlé vedení soupeře, který otevřel skore již v 7.minutě a v 17. min. vedl již 3:0 ! K první střele na bránu soupeře se dostal Mochtín až v 18.min., tu hostující golman vytáhnul na rohový kop. Vzápětí měli hosté další tutovku, ale "Kody" se přelstít nenechal. Nedáš - dostaneš se potvrdilo o minutu později, když ze 20 m snižuje na 1:3 náš Zb.Smolík. V matném, bezkrevném výkonu ale Mochtín pokračuje i nadále, rychlí a důrazní hráči ´Kdyně toho využívají, do poločasu navyšují skore na hrozivých 1:5 ! Druhý poločas odehrál náš tým již v lepším světle, inkasoval jen jednou a dva goly dal, více korigovat nepříznivý stav se mu však již nepodařilo.Rozhodčí Josef Abrahám, hráno bez karet, sestava Mochtína : Kodeš Petr, Bejvl Jakub, Švátora Petr (46.min. Kašpar Lubomír), Novák Zdeněk, Podráský Jiří, Dolejš Jiří, Smolík Zbyněk, Čeleda Jiří, Šafránek Jan, Cihlář Jaroslav, Pretzelmayer Jaroslav. Branky : Smolík Zbyněk, Bejvl Jakub, Pretzelmayer Jaroslav - za hosty : Šmejkal Karel 4, Černý Zbyněk, Pergl Tomáš

TRENINKY budou nyní již jen v Mochtíně a to v úterý, středu a pátek od 18,00 hod. !

"A" muži odehrají své úvodní mistrovské utkání v sobotu 10.3. od 14,30 hod. v Žichovicích. Odjezd k utkání bude z Mochtína ve 12,55 hod.

"B" muži odehrají svoji první herní přípravu v neděli 11.3. na hřišti v Hrádku u Sušice od 15,00 hod. s SK Bolešiny. K utkání se jede auty, odj. od kabin z Mochtína ve 13,45 hod.