Na hřišti s UMT Senca Doubravka v Plzni odehrál Mochtín v sobotu 10.2.2018 1.kolo "Poháru PKFS mužů" s TJ Přeštice "B". Našemu mužstvu chybělo (z různých důvodů) několik hráčů a tak museli zaskočit někteří kluci z "B" týmu. Přesto Mochtín odehrál s účastníkem I.B třídy dobrý zápas, zaslouženě vysoko zvítězil a postoupil do II.kola, které je na pořadu v sobotu 24.2.2018. Soupeřem Mochtína bude Okula Nýrsko, která postupuje do II.kola výhrou nad Staňkovem 3:0. Náš FO bude pořadatelem, má již zajištěné hřiště s UMT v Sušici a to od 12,00 hodin !

Pohár PKFS - 1.kolo TJ Přeštice "B - TJ Sokol Mochtín   1 : 4  (1:2).
     Po úvodní oťukávané udeřil Mochtín již v 7.minutě, kdy J.Pretzelmayer vyzval přesnou přihrávkou ke golovému zakončení T.Vlka - 0:1. Po zakončení J.Pretzelmayera vedl Mochtín v 10.min. již 2:0, stejný hráč pak mohl v zápětí  přidat další goly, ale přeštický golman mu v tom zabránil. Golovku měl na kopačkách ve 25.min. i Ji. Čeleda, ale jeho střela branku těsně minula. Škoda, vedení mohlo být vyšší. Domácí se totiž v další části zápasu zlepšili, ve 28.min. Benediktem  snižují na 1:2 a o čtyři minuty později mají další golovku. Naštěstí ji neproměnili a to bylo štěstí. I po přestávce byly šance na gol na obou stranách, Mochtín jich měl více. V 65.min. zvyšuje na 1:3 pro Mochtín opět J.Pretzelmayer (po nahrávce V.Pretzelmayera), na konečných 1:4 pro Mochtín upravuje v 88.minutě Jar. Cihlář přímo z rohového kopu ! Hrálo se bojovně, ale slušně (bez karet), rozhodčí Liškutin. Sestava Mochtína  :  Kodeš Petr, Bejvl Jakub, Gajdušek David, Šafránek Jan, Švátora Petr, Pretzelmayer Viliam, Smolík Zbyněk (69. Švátora Jiří), Čeleda Jiří, Vlk Tomáš (55. Kašpar Lubomír), Cihlář Jaroslav, Pretzelmayer Jaroslav, branky : PRETZELMAYER Jaroslav - 2, VLK Tomáš, CIHLÁŘ Jaroslav po 1

TRENINKY pokračují v nastávajícím týdnu dle plánu. Nejdříve v úterý 13.2. od 19,30 hod. tělocvična Gymnázia v Klatovech, pak středa 14.2. od 18,00 hod. v Mochtíně    - další trenink by měl být až v SO 17.2. na umělce v Sušici (ještě upřesníme od kdy)

Další přípravný zápas bude pak v NE 18.2.2018 od 12,30 hod. na UMT v Sušici - Start Luby - TJ Sokol Mochtín.  K němu se pojede auty, spol. odjezd z Mochtína v 11,15 hod.

U p o z o r n ě n í  !   

a) připomínám rychlý výběr členských příspěvků od přípravek až po dospělé !!!! Musíme je odvéct v termínu na účet FAČR, aby měli hráči platnou registraci  a mohli startovat v mistrovských soutěžích v roce 2018 a ostatní pak platné členství pro tento rok, bez kterého nelze fungovat ve fotbalovém hnutí !!!

b) vyzývám hráče "B" týmu, kteří se ještě pořádně nezapojili do zimní přípravy, aby tak učinili neprodléně. Zahájení mistrovského jara se blíží, máme pro ně též připravené přípravné zápasy a bez treninku se fotbal hrát nedá !