Vytisknout
Źdařilé zimní soustředění absolvovali naši fotbalisté od 1. do 4. února 2017 v Prášilech na Šumavě. V neděli 4.2. odpoledne ho pak zakončili prvním přípravným zápasem v Chanovicích s domácím účastníkem I.B třídy.

příprav. zápas Haas Chanovice - Sokol Mochtín    1 : 4 (0:0). Naši kluci měli v nohou náročnou přípravnou zátěž a tak se hrálo jen 2x40 min. a to za krásného slunečného počasí na pěkném terénu treninkového hřiště domácího mužstva. První poločas byl vyrovnaný se šancemi na obou stranách. Náš tým hrál poctivě ze zajištěné obrany, pokoušel se o brejkové útočné akce. Branky začaly padat až po přestávce. Skore otevřel Jar. Cihlář, kterého přesnou přihrávkou poslal do šance Ji.Dolejš. Na 0:2 zvyšoval Tomáš Dolejš, který prošel středem domácí obrany a pohotově zavěsil. Další průnik mezi domácími beky pak předvedl Jar. Pretzelmayer, který v 57. min. zvyšuje již na 3:0 pro Mochtín. Domácí se snaží, chtějí se též golově prosadit a to se jim daří v 65.min., přízemní střelou k levé tyči se do listiny střelců zapisuje Michal Polena - snižuje na 1:3. Konečné slovo ale má nakonec přece jen Mochtín, v 73.min. z penalty (faul na J.Pretzelmayera) upravuje na konečných 1:4 Jaroslav Cihlář. Rozhodčí Anšlág, hráno slušně, bez karet, 40 diváků. Sestava : Kodeš Petr, Podráský Jiří, Šafránek Jan, Gajdušek David, Dolejš Jiří, Smolík Zbyněk, Dolejš Tomáš, Čeleda Jiří, Pretzelmayer Viliam, Cihlář Jaroslav, Pretzelmayer Jaroslav, branky : CIHLÁŘ Jaroslav 2 (1x z pok.kopu), DOLEJŠ Tomáš, PRETZELMAYER Jaroslav

TRENINKY pokračují dle plánu.  V úterý 6.2. je od 19,30 hod. tělocvična Gymnázia v Klatovech, další trenink by měl být ve středu od 18,00 hod. v Mochtíně (bude potvrzeno na úterním treninku) a v pátek 9.2. se bude trenink v Mochtíně od 18,00 hod. konat zcela určitě. Zde bude též provedena nominace na sobotní pohárový zápas v Plzni !

V sobotu 10.2. odehrají muži "A" So Mochtín pohárové utkání s TJ Přeštice "B" v Plzni na hřišti s UMT Senca Doubravka a to od 10,00 hodin.
K utkání se pojede auty, společný odjezd z Mochtína bude v 8,00 hod., z Klatov od pošty v 8,10 hod.
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1929