Vytisknout
I letošní zimní soustředění našich fotbalistů (dorost, dospělí) se uskuteční v Prášilech !

    Dohodnutý a již dříve avizovaný termín platí - to jest -  ve čtvrtek 1.2.2018 odjezd auty z Klatov odpoledne, v podvečer (bude ještě upřesněno) - ukončení v neděli 4.2. dopoledne - poté přejezd do Chanovic, kde bude od 14,00 hod. odehráno 1.přípravné utkání Chanovice - Mochtín !

   Ubytování i stravování bude opět  na "Rotě Prášily", k dispozici tam bude posilovna, tělocvična, bude se chodit běhat, ale půjde se také na běžky. Nově je možné využít i bazén (1,5 hod. stojí 150,- Kč) a proto nezapomeňte si vzít s sebou i plavky !
    Úhrada soustředění na 1 účastníka činí 1460,- Kč, náš oddíl ale přispívá částkou 460,- Kč, takže zbytek - 1000,- Kč uhradí účastníci sami  (předávají Jiřímu Dolejšovi při nástupu, popř. předem při trenincích). Je nutné si vzít s sebou i kapesné.

       K dispozici je ještě několik volných míst a proto dejte urychleně vědět Jiřímu Dolejšovi (tel. 607 681629) zda se ještě dodatečně přihlašujete !!! Je možné se zúčastnit i jen části soustředění (za poměrnou cenu)  - vše musíte ale předem s Ji. Dolejšem tel. domluvit !!!
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 2055