Vytisknout
Sobotní souboj (11.11.2017) čtvrtého Bolevce se třetím Mochtínem byl odehrán na hodně kluzkém, bahnitém terénu. Mochtín podal o proti minulému kolu zlepšený výkon, ale v koncovce byli efektivnější domácí hráči, vyhráli 4:1, v tabulce se dotáhli s 28 body těsně za 3. Mochtín, který jich zatím nasbíral 29.

... I.A třída mužů SSK Bolevec - Sokol Mochtín  4 : 1  (2:1).
Závěr fotbalového podzimu 2017 se blíží, hraje se za chladného počasí a na těžkých terénech. Domácí začali lépe, již v 7.minutě se rychlonohý Martin Zítek dostává do průniku po pravé straně a jeho "nepovedený centr" končí pro Mochtín smolně za zády našeho golmana - 1:0. V 9.min. byl blízko vyrovnání náš kapitán Jiří Dolejš, ale jeho střela jde těsně vedle domácí brány, stejně tak končí i jeho hlavička ve 23.minutě.  Škoda, protože již o šest min. později přichází ztráta míče našich hráčů na vlastní polovině, domácí rychlík Zítek dostává ideální pas mezi naše stopery, jde sám na Kodeše a v zakončení se nemýlí - zvyšuje na 2:0. Pojistit své vedení mohl Bolevec ještě ve 39.min., naštěstí šanci neproměnil. Na druhé straně hřiště se v zápětí dostává k zakončení náš Jar. Pretzelmayer a povedenou střelou z hranice šestnáctky trefuje šibenici, střílí důležitý kontaktní gol na 2:1 ! Náš tým to povzbudilo, v závěru poločasu měl pěkné zakončení Ji. Čeleda (golman vyráží na roh), po centru z rohu vzápětí zakončuje hlavou J.Bejvl, ale jeho hlavičku opět domácí golman vyráží. Hned po přestávce jde Mochtín do ofenzivy, má převahu, chce vyrovnat. Obranný blok Bolevce je však pevný, přesto se v 52. min. dostává do golové šance opět náš kapitán JI.Dolejš (nejlepší hráč našeho mužstva v tomto duelu), po centru J.Bejvla však končí jeho hlavička  jen na tyči domácí brány ! Mochtín tlačí, riskuje, chce vyrovnat, ale nedaří se mu to. Domácí poctivě brání spolehaji jen na brejky a ty se jim daří náramně. V 68.min. přebírá přesně na půlící čáře míč domácí Zítek, opět uniká našim bekům, jde sám na golmana a svým čistým hatrickem zvyšuje vedení Bolevce na 3:1. O pouhé dvě minuty později vychází domácím další brejková akce, na 4:1 zvyšuje kapitán Pelnář - je rozhodnuto. Šance pak byly ještě na obou stranách, skore se však nemění, Bolevec si jasnou výhru pohlídal. Utkání rozhodovala Hedvika Mifková, AR Jar. Rubáš a Václav Červený, DS Václav Kubec, ŽK 1:0, 45 diváků. Sestava Mochtína : Kodeš Petr, Bejvl Jakub, Gajdušek David, Cihlář Jaroslav, Velek Tomáš, Dolejš Tomáš, Pretzelmayer Viliam,   Dolejš Jiří, Smolík Zbyněk, Čeleda Jiří (87. Švátora Petr), Pretzelmayer Jaroslav (82. Podráský Jiří), branky : PRETZELMAYER Jaroslav - 1

TRENINK
(poslední) se bude tentokráte konat jen v pátek 17.11. od 18,00 hod.


Již dnes víme, že poslední zápas podzimu 2017 neodehraje naše áčko doma v Mochtíně (hřiště je pod vodou !), ale ve Velkých Hydčicích  a bude to v sobotu 18.11. od 13,30 hod. Sokol Mochtín - TJ Zruč  !

P O Z O R   ! 
V pondělí 13. listopadu vyjdou v Klatovském deníku fotky Mochtínských fotbalových týmů a to v rámci akce "DENÍK VÁM FANDÍ" - kupte si ho !

Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 2062