Vytisknout
Nedělní souboj o čelo tabulky I.A třídy mužů vyzněl v Tlumačově jednoznačně pro domácí Start, který porazil Mochtín hokejovým výsledkem 7:0. Našim fotbalistům se vůbec nedařilo, byli horší svého soupeře ve všech řadách, odjížděli s výpraskem.

Na tento zápas musí fotbalisté Sokola Mochtín rychle zapomenout, musí se připravit na další soupeře, kteří ještě ve zbytku mistrovského podzimu 2017 s naším áčkem mají hrát.

.. 15.10. 2017 - I.A třída mužů Start Tlumačov - Sokol Mochtín   7 : 0  (2:0).

Ostře sledovaný duel prvního Tlumačova s druhým Mochtínem se hrál na měkkém terénu, ale za krásného slunečného počasí, sledovalo ho přes 160 diváků. Ti byli svědky jednoznačného vítězství domácího Startu, který přehrával Mochtín ve všech řadách. Mochtín začal laxně v bránění, inkasoval po hrubce již ve 3.minutě po rohovém kopu. Pak se sice naši hráči na krátkou dobu usadili před brankou domácích, T.Velek dokonce nebezpečnou střelou v 7.minutě ohrozil domácího golmana, ale ten vyráží míč na rohový kop. A to snad bylo z naší strany z ofenzivy všechno. Taktovku zápasu pak měli již pevně v rukou domácí fotbalisté, kteří vyhrávali souboje ve vzduchu i na zemi, byli rychlejší, důraznější a hlavně, dokázali trestat chyby našich hráčů, především při bránění. V 17.min. měl Tlumačov po dalším rohovém kopu opět šanci na gol, nadvakrát však Mochtín podržel golman Kodeš. O dvě minuty později ale byl již bezmocný, když ho po nedorozumění se stopery přehazuje domácí Leitl, Tlumačov jde do vední 2:0 ! Ve 26.min. svitla pro Mochtín naděje na kontaktní gol, ale střela Ji.Dolejše z VPK trefuje jen domácí zeď, stav se nemění. I ve II.poločasu hráli domácí jednoduchý, účelný fotbal, který jim při dalších chybách naší obrany přináší další branky v síti Mochtína. Špatně nehraje jen naše obrana, ale i záložní řada ztrácí míče, chybí přesná nahrávka, nedaří se. Tlumačov hraje stále naplno, přidává postupně další branky - v 85. min. tu poslední, na konečných 7:0 upravuje Copák, autor dvou branek domácích v tomto duelu.
     Zápas odřídil jako hlavní RO p. Žák Adam, AS Šimek František a Domanický Robert, DS byl p. Harmady Miloš, ŽK 1:1, 160 diváků. Sestava Mochtína : Kodeš Petr, Žiak Jan, Gajdůšek David, Cihlář Jaroslav, Bejvl Jakub, Dolejš Tomáš, Velek Tomáš (84. Švátora Petr), Smolík Zbyněk (72. Staněk Pavel), Dolejš Jiří, Pretzelmayer Viliam, Čeleda Jiří (67. Pretzelmayer Jaroslav),

TRENINKY mužů a dorostu
budou tentokráte již jen ve středu a v pátek od 18,00 hodin.

TRENINKY 
dalších mládežníků (miniškola, mladší a starší přípravka) zůstávají v platnosti

O dalším víkendu 21. - 22.10.2017 bude v sobotu hrát naše béčko mužů ve Velkých Hydčicích, v neděli naše st. přípravka pojede na turnaj do Horažďovic, doma pak naše áčko mužů přivítá (od 15,30 hod.) Sokol Křimice !
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 2124