Vytisknout
V neděli 27.8.2017 hostilo naše áčko mužů zcela neznámého soupeře - "B" tým FK Rokycany, který ještě v minulé sezoně hrál Krajský přebor Plzeňského kraje. Mochtínu vyšel náramně úvod utkání. Již v 6.minutě vedl 2:0, svého soupeře přehrával, utkání dotáhl k vysokému vítězství 5:2, ale šancí na skorování měl minimálně na dva zápasy !
.. I.A třída mužů - Sokol Mochtín - FK Rokycany "B"    5 : 2 (2:0). Před zápasem pokropil mochtínský trávník pořádný plavák, horký vzduch se příjemně pročistil. Úvod vyšel našemu týmu výborně. Hned z prvního rohového kopu ve 2.min. otevírá skore přesnou hlavičkou Tomáš Babka, v 6.min. již vede Mochtín 2:0, když po úniku a přesné přihrávce J.Pretzelmayera zakončuje brejkovou akci Jiří Čeleda. Mochtín pak nikam nespěchal, hrálo se většinou od vápna k vápnu, šance na obou stranách nebyly.Až ve 40.min. se do úniku dostává znovu Jar. Pretzelmayer, ale jeho golovku zmařil mladý golman Rokycan Jakub Šindelář. Po přestávce začal Mochtín opět hodně aktivně. V 50. a 51.min. zachránilo ještě hosty od pohromy 2x břevno, ale v 56.min. se mochtínští fanoušci opět radovali. To Zb. Smolík přesným pasem uvolnil Jar. Pretzelmayera a ten se tentokráte v zakončení nemýlil - 3:0. O šest minut později se do vápna hostů vřítil s míčem Ji.Čelda, byl podražen a z nařízené penalty zvyšuje na 4:0 pro Mochtín Jaroslav Cihlář. Pak Mochtín slevil v ostražitosti, mladí hráči hostů bojovali, snažili se s výsledkem něco udělat. V 64. min. snižují na 4:1  a v 82. pak na konečných 5:2, před tím ale ještě Tomáš Babka prostřelil hostujícího golmana a svým druhým golem upravoval v 71.min. na 5:1. Na kluzkém terénu se hrálo bojovně, s nasazením, ale far play, výhra Mochtína byla zasloužená. Rozhodčí Doksanský Tomáš, AR Šimek František, Hájek Zdeněk, DS Churý Petr, ŽK 0:2, 100 diváků, branky : Babka 2, Pretzelmayer Jar., Čeleda, Cihlář - Wohlrath, Pfeifer. Sestava Mochtína : Kodeš Petr, Bejvl Jakub, Cihlář Jaroslav, Gajdušek David, Žiak Jan, Babka Tomáš, Smolík Zbyněk (88. Šafránek Jan), Čeleda Jiří (70.Velek Tomáš), Dolejš Jiří, Pretzelmayer Jaroslav (80. Dolejš Tomáš), Pretzelmayer Viliam (76. Staněk Pavel), branky : BABKA Tomáš 2, ČELEDA jiří, PRETZELMAYER Jaroslav, CIHLÁŘ Jaroslav (z pok.kopu)

Poděkování patří partě SDH Mochtín, která při zápase zajistila bufet za nefungujícího hospodského Pytla, který Obci oznámil ukončení činnosti ve Fotbalce na hřišti !

TRENINKY mužů budou v tomto týdnu opět v úterý, středu a pátek od 18,00 hodin !!!


Znovu připomínám rychlý výběr čl. příspěvků
od všech členů a členek TJ Sokol Mochtín - je to moc důležité  !!! Předem moc děkuji !
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 2233