Vytisknout
V neděli 23.7.2017 sehrálo naše áčko mužů svůj 1 letní přípravný zápas a to na domácím hřišti v Mochtíně. Soupeřem byl Svatobor Hrádek, hrající I.B třídu. Ten ale přijel jen v kombinované sestavě, z Mochtína odjel s vysokou porážkou 0:10.
Ve stejný den odpoledne hrála o pouti ve Vrhavči i SG (stará garda) Sokola Mochtín. I ta byla úspěšńá, vyhrála 5:0 !

..přípravný zápas mužů Sokol Mochtín - Svatobor Hrádek   10 : 0 (5:0).
     Mochtín oslabeného soupeře přehrával po celé utkání, byl rychlejší v kombinaci i pohotovější v zakončení, uštědřil mu nepříjemnou porážku. Hatrickem se prezentoval  Jiří Čeleda, který navíc nastřelil i tyč hostující branky. Po brance pak přidali : T.Babka, J. Cihlář, Zb.Smolík, J.Žiak, Ji. Dolejš, J.Pretzelmayer a P.Švátora z penalty. Rozhodoval Jakub Rubáš, 50 diváků.
Sestava Mochtína : Kodeš Petr, Žiak Jan, Cihlář Jaroslav, Gajdušek David, Bejvl Jakub, Dolejš Jiří, Pretzelmayer Viliam, Velek Tomáš, Babka Tomáš, Smolík Zbyněk, Čeleda Jiří - ve II.pol. naskočili do hry : Novák Zdeněk, Pretzelmayer Jaroslav, Švátora Petr (střídalo se hokejově).

 ..pouťový zápas SG - Sokol Vrhaveč - Sokol Mochtín    0 : 5  (0:1).
    
Naši senióři měli více ze hry, dařilo se jim i v koncovce, vyhráli zaslouženě. Úspěšnými střelci byli : Jaroslav Pavlík, Milan Bejvl, Petr Švátora, Stano Jarabica a Libor Jiříček. 

                                                          -x-x-x-x-x-x-x-

P O Z O R   -  treninky mužů (A i B týmu !) mají malou změnu :

proběhnou v Mochtíně od 18,00 hod.  v úterý (25.7.),  středu a pátek 
(plánovaný čtvrtek se ruší).


Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 2166