Vytisknout
Sluníčkem prohřátá sobota 3.6.2017 přinesla radost jen našim st. žákům, kteří vyhráli turnaj OFS Klatovy "O pohár Šumavanetu" v Hradešicích. "B" muži hráli doma další zápas III.třídy a museli se smířit s těsnou porážkou. Alespoň k bodu ale měli hodně blizoučko.

... III.třída mužů - Sokol Mochtín "B" - Arbo Velhartice  0 : 1  (0:0). Oba týmy měly problémy se sestavou, hrálo se za úmorného vedra. V kombinaci byli ´přesnější hosté, naši fotbalisté se sice snažili, ale přesnost v rozehrávce vázla. I do zakončení se dostávali hosté častěji, Mochtín byl prakticky bez útoku, zkušeného a nestárnoucího Vilikovského v bráně Velhatic ohrozili naši fotbalisté minimálně. Na druhé straně držel dlouho čisté konto náš mladý golman Jakub Hadáček, ale v 75.min. byl bezmocný, když mu po rohovém kopu hlavou zatečoval míč za jeho záda hostující Kopačka. V závěrečném náporu měl na kopačce vyrovnání náš další mladík Jan Šafránek, ale v tutovce selhal. Uspěchal golové zakončení, trefil jen golmana a tak si Velhartice odvezly z Mochtína všechny tři body. Rozhodčí Petr Bala ze Žichovic, ŽK 1:0, 50 diváků. Sestava Mochtína : Hadáček, Švátora Pe., Peleška, Zajíc, Pavlík, Troch, Podráský, Matoušek, Strejc, Dolejš Ji. st., Šafránek.

... Turnaj st. žáků v Hradešicích - "O pohár Šumavanetu" - pořádaný OFS Klatovy

   Startovalo na něm 5 mužstev, rozdělených do 2 skupin. V základní skupině porazil Mochtín Hrádek 2:0, postoupil přímo do finále, protože Kolinec nepřijel. Ve finále odehrál Mochtín bezbrankovou remisu se So Hradešice, ale v následném penaltovém rozstřelu byl Mochtín lepší !
Konečné pořadí :  1. Sokol Mochtín, 2. Sokol Hradešice, 3. SK Kovo Strážov, 4. Svatobor Hrádek, 5. Sokol Plánice.     
K pěknému úspěchu našemu žákovskému družstvu (včetně jeho vedení - TR Jar. Pavlík, Ji. Kolář, VM - D. Vozka)  b l a h o p ř e j e m e  !!!

 
TRENINK
budou mít naši žáci příští týden již jen ve čtvrtek 8.6.2017 od 18,00 hod.



V NEDĚLI 4.6.2017

odehraje svůj zápas I.A třídy mužů naše ÁČKO a to od 17,00 hod. v Horažďovicích !


        přijďte se podívat, přijďte povzbudit naše fotbalisty !!!
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 2128