Vytisknout
Po sobotní cenné výhře Mochtínského áčka v Městě Touškov, se v neděli dařilo i našim žákům a mužům "B". V Mochtíně se hrál navíc i turnaj st. přípravek. Kdo se přišel na naše fotbalisty podívat, nelitoval.

.. turnaj st. přípravek v Mochtíně se hrál za účasti 4 družstev. Náš tým měl tentokráte velké potíže se sestavou, protože mu chybělo několik hráčů a tak museli naskočit do hry i někteří klučinové z mladší přípravky. Patří jim za to velký dík !  Turnaj vyhrály Klatovy "A", 2. Horažďovice, 3. Nýrsko, 4.Mochtín.

.. OP starších žáků  Sokol Mochtín - Kovodružstvo Strážov   2 : 0 (2:0). Mochtín hrál se soupeřem prakticky na jedné polovině hřiště, ale střelecky se mu moc nedařilo. Branky v již v 1.poločase střleli : Tomáš Matoušek a Ladislav Potužník, utkání ´řídila rozhodčí Eva Růtová.

.. III. třída mužů Sokol Mochtín "B" - Svatobor Hrádek "B"   7 : 1 (2:1). Hosté patři k týmům z popředí tabulky a i v Mochtíně začali hodně svižně. Tentokráte ale narazili na silného protivníka. Naší záloze se totiž zápas opravdu povedl, všichni hráči bojovali, dařilo se jim i v koncovce, Mochtínským fanouškům udělali velkou radost. Skore otevřel již v 9.min. Jan Šafránek, na 2:0 zvyšoval o 20.minut později hodně agilní Jar. Pretzelmayer, vypadalo to dobře. Jenže, ve 40.min. hosté snižují po neodpískaném ofsajdu na 2:1, výsledek je stále otevřený. Hraje se svižný fotbal zásluhou obou celků, Mochtín je ale v obraně bezchybný a v útoku "hladový" po golech ! V 58.min. se do černého trefuje náš kapitán Jiří Podráský, důležitý gol je i jeho dárkem k jeho "čtyřicátým" narozeninám ! Soupeř je zaskočen, v obraně chybuje a dostává další goly. Postupně se ještě trefili Standa Strejc, 2x Jan Žiak a znovu i Jar. Pretzelmayer, fanoušci však netleskali jen střelcům, ale i skvělým výkonům některých dalších našich hráčů - od mladíků počínaje až po ty nejzkušenější konče. Rozhodčí Vlad. Habada, ŽK 1:2, 50 diváků. Sestava Mochtína : Hadáček Jakub, Švátora Petr, Peleška Jiří, Zajíc Mirek, Strejc Stanislav, Podráský Jiří, Kašpar Lubomír, Šafránek Jan (46. min. Žiak Jan), Troch Roman (76. Jarabica Stano), Velek Tomáš (69. Bláha Lukáš), Pretzelmayer Jaroslav, branky : PRETZELMAYER Jaroslav - 2, ŽIAK Jan - 2, ŠAFRÁNEK Jan, PODRÁSKÝ Jiří, STREJC Stanislav,

TRENINKY tento týden budou :

.. přípravky - v úterý a čtvrtek od 17,00 hodin

.. st. žáci  - v úterý a ve čtvrtek od 18,00 hodin

..muži (dorost) - v úterý a čtvrtek od 18,00
hodin

V PÁTEK  26.května bude totiž na hřišti v Mochtíně odehráno od 18,00 hod. přátelské utkání "starých gard" Sokol Mochtín - Sokol Běšiny.






Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 2288