Vytisknout
Za solidního počasí, ale na katastrofálním terénu hřiště v Bezďěkově odehrálo v neděli 30.4.2017 naše "BÉČKO" mužů svůj další mistrovský zápas III.třídy. Za výhru 7:1 přivezlo z venku další tři body, v tabulce se již s 26 získanými body posunulo o další stupínek výše.

III.třída mužů  TJ Bezděkov - Sokol Mochtín  "B"  1 : 7  (1:1). K utkání nemohla z různých důvodů nastoupit řada hráčů a tak naší zálohu posílilo několik kluků z áčka, včetně trenéra Stana Jarabici. Na nerovném terénu s vysokou trávou se nedal hrát v Bezděkově žádný oslnivý fotbal, od Mochtína se ale v 1.poločase čekal úplně jiný výkon, než-li předváděl. Domácí toho využili, vedli 1:0, až ve 35.min. srovnal na 1:1 utaženou střelou ze 24 m Roman Troch, Úvod II.poločasu ale Mochtínu vyšel znamenitě. Dva slepené goly St. Jarabici vnesly do hry našeho týmu přece jen více klidu, který začal konečně kombinovat místo zbytečných nákopů, přidával postupně další goly. Dalším zabránil domácí brankář a též domácí pomezní - laik, který odmával hodně ofsajdů, ale i neofsajdů našim hráčům, kteří se dostávali do výhodných golovek. Rozhodčí Ivan Petličarovský, ŽK 0:1, 50 diváků. Sestava Mochtína : Hadáček Jakub, Bejvl Jakub, Švátora Petr, Peleška Jiří, Podráský Jiří, Troch Roman (70. Rubáš Jakub), Jarabica Stanislav (65. Bouzek Václav), Šafránek Jan, Žiak Jan, Čeleda Jiří, Pretzelmayer Jaroslav, branky : Lukačík Josef - Jarabica Stanislav - 2, Troch Roman, Pretzelmayer Jaroslav, Čeleda Jiří, Šafránek Jan, Bouzek Václav - po 1

TRENINKY přípravek
budou v Mochtíně v úterý a čtvrtek od 17,00 hod., treninky mužů v úterý a pátek od 18,00 hod.,

POZOR !  Trenink st. žáků se v úterý nekoná (jen individuelní v pondělí, úterý i středu) na treninkovém hřišti

ve čtvrtek 4.5. 2017 se hraje v Mochtíně od 18,00 hod. odložené utkání OP st. žáků Mochtín - Kolinec

   Sraz u pošty v 16,50 h.. ostatní přímo v Mochtíně v 17,00 hod.

Ve STŘ 3.5. se v Mochtíně bude od 8,00 hod. konat okrskové kolo McDonals Cup, kde kromě ZŠ KT, Čapkova, Kolinec a Bolešiny bude startovat i tým ZŠ Mochtín.
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1946