V neděli 23. dubna se počasí trochu umoudřilo (bylo hodně chladno, ale nepršelo) a tak se přišlo na dvě fotbalové akce v Mochtíně podívat docela početné pole fotbalových fanoušků.

Od 14, 00 hod. se odehrál v Mochtíně zdařilý turnaj starších přípravek za účasti 4 družstev. K vidění byly pěkné výkony fotbalové drobotiny, padalo i hodně branek. Náš oddíl se pořadatelství zhostil na jedničku, hrály zde silné týmy : Sušice, Horažďovice, Hrádek a Mochtín. Příští neděli se můžeme těšit na další turnaj v Mochtíně - tentokráte to bude souboj 4 týmů mladších přípravek.

Od 17,00 hod. se pak v Mochtíně odehrál zápas III. třídy mužů, ve kterém naše záloha hostila "B" tým SK Bolešiny. Oba týmy potřebují body k záchraně, o to více těší vítězství našeho mužstva !

.. III.třída mužů Sokol Mochtín "B" - SK Bolešiny "B"     9 : 1  (1:0).
Jak již poločasový výsledek ukazuje, hrála se vyrovnaná partie, více ze hry však měli hosté. Ti lépe kombinovali, Mochtín hrál prakticky jen na brejky. Po jednom z nich ( a to již ve 2.minutě ) otevřel skore náš Jar. Pretzelmayer - 1:0.  Stejný hráč pak měl ještě několik dalších podobných soloúniků, ale neprosadil se, stejně tak hosté své šance neproměnili. Ve II.poločase ale přišla kanonáda. Dvakrát zasebou se znovu střelecky prosadil Jar. Pretzelmayer (čistý hatrick), postupně se začali prosazovat golově i další naši hráči. Ti těžili ze zlepšené hry naší zálohy, do které v průběhu II.půle naskočili dva hráči z áčka (Ji. Čeleda a J.Žiak) a to bylo znát. Další hatrik přidal další náš mladíček Jan Šafránek, 2 goly přidal Ian Kul. Hosté se dočkali čestného úspěchu až v 86.min., kdy našeho jistého golmana Luboše Kašpara překonal střelou po zemi Šindelář, snižoval na 8:1. Hrálo se slušně, bez karet, s přehledem rozhodoval Habada Vladislav, přihlíželo přes 60 diváků. Sestava Mochtína : Kašpar Lubomír, Pavlík Jaroslav, Šot Ondřej, Peleška Jiří, Strejc Stanislav, Bouzek Václav (55. Čeleda Jiří), Podráský Jiří, Troch Roman (65. Žiak Jan), Kul Ian, Šafránek Jan, Pretzelmayer Jaroslav, branky : PRETZELMAYER Jaroslav a ŠAFRÁNEK Jan - po 3, KUL Ian - 2, ŽIAK Jan - 1

TRENINKY v Mochtíně

muži -
úterý a pátek od 18,00 hod.

st. žáci - pondělí a čtvrtek od 18,00 hod.

ml. a st. přípravka - úterý a čtvrtek od 17,00 hod.