Vytisknout
V sobotu 22. dubna 2017 bojovaly o mistrovské body tři týmy Sokola Mochtín. Mladší přípravka v deštivém počasí absolvovala turnaj v Horažďovicích, starší žáci vyhráli 1:0 v Hradešicích, muži "A" hráli v Horní Bříze na hřišti třetího týmu tabulky I.A třídy, kde prohráli 0:2.

.. "O pohár Šumavanetu" st. žáků Sokol Hradešice - Sokol Mochtín   0 : 1  (0:0). Souboj o 1.místo v tabulce této soutěže zvládli naši kluci (+ Monika Farná) na jedničku i v oslabené sestavě. Byla to vyrovnaná partie, kterou nakonec čtyři minuty před koncem rozhodl svým golem náš mladíček Lukáš Velek. Výhrou si náš tým upevnil vedoucí pozici v tabulce (o 4 body ) před Sokolem Hradešice. S přehledem rozhodoval Josef Abrahám ze Sušice.

.. I.A třída mužů  SK Horní Bříza - Sokol Mochtín  2 : 0 (1:0). Mochtín odehrál s třetím týmem tabulky naprosto vyrovnanou partii v 1.poločase, kdy měl velkou šanci na skorování Jakub Bejvl hned ve 3.minutě (trefil hlavičkou břevno domácí brány) a jeho spoluhráči i další golové příležitosti. Bohužel, skorovat se podařilo jen domácím a to ve 12.minutě Kračekem, který rychlou akci zakončil střelou pod břevno. Po poločasové přestávce ale hosté slevili ze svého výkonu, domácí získali převahu, kterou vyjádřili druhým golem v 72.minutě střídajícím Čermákem. Další střely zblokovala mochtínská obrana, nebo je pochytal golman Petr Kodeš. V H.Bříze ztratil Mochtín nejen body, ale i Petra Švátoru, který se nechal v závěru utkání zbytečně vyloučit po 2 ŽK. Rozhodoval Liškutin Antonín, AR Schneider Josef, Schveinert Radek, DS Kopřiva Karel. ŽK 0:4, ČK 0:1 (Švátora P.), 120 diváků. Sestava Mochtína : Kodeš Petr, Dolejš Tomáš (68.Velek Tomáš), Bejvl Jakub, Žiak Jan, Dolejš Jiří, Novák Zdeněk, Švátora Petr, Šafránek Jan, Smolík Zbyněk, Cihlář Jaroslav, Čeleda Jiří.

TRENINKY mužů -
zůstávají v platnosti - úterý a pátek od 18,00 hod.

Zítra v NEDĚLI
23.4.2017

se v Mochtíně hraje :

... od 14,00 hod. Turnaj starších přípravek za účasti 4 družstev, včetně Sokola Mochtín

... od 17,00 hod. III. třída mužů  Sokol Mochtín "B" - SK Bolešiny "B".

          Přijďte se podívat, přijďte povzbudit naše fotbalisty !!!


Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 2153