Vytisknout
Fotbalový víkend 8. - a 9. dubna 2017 byl pro Sokol Mochtín hodně vydařený. Po sobotní výhře našeho ´áčka mužů v Plzni na Košutce, si v neděli připsali do tabulky 2 body naši starší žáci, z výhry a 3 bodů se radovali i muži "B". Přálo počasí, všechny zápasy se hrály za ideálního, teplého jarního počasí.

III.třída mužů Sokol Mochtín "B" - Sokol Plánice   3 : 1 (2:0).
První jarní výhra našeho béčka byla naprosto zasloužená. Náš tým byl fotbalovější, běhavější, lépe kombinoval, o zakončení se staral především Jarda Pretzelmayer, který byl nakonec i střelcem utkání, když dva goly dal, na ten třetí nahrával (byl vlastní !). Další goly mohli přidat T.Velek, St. Strejc i další, ale v koncovce selhali, zbytek pochytal hostující golman Opl. Plánice se dostala do hry hned v úvodu II.poločasu, kdy náš stoper L.Bláha zahrál smolně rukou, z nařízené penalty střílí hosté kontaktní gol na 2:1, ale zbytek utkání měl náš tým opět pod kontrolou, první jarní výhru si vzít nenechal. O proti minulému utkání v Janovicích patřili k nejlepším našim hráčům zkušení Petr Švátora a Luboš Kašpar, zlepšili se i další, bylo se na co dívat. Jedinou kaňkou bylo, že se bez omluvy k utkání nedostavil náš mladý golman Jakub Hadáček, se kterým jsme počítali. Zápas s přehledem odřídil Václav Dušek ze Svéradic, ŽK 1:0, 70 diváků. Sestava Mochtína : Kodeš Petr, Bláha Lukáš, Švátora Petr, Šot Ondřej, Podráský Jiří, Kašpar Lubomír, Velek Tomáš (80. Dolejš Jiří st.), Peleška Jiří, Strejc Stanislav, Šafránek Jan (85. Pavlík Jaroslav), Pretzelmayer Jaroslav, branky : PRETZELMAYER Jaroslav - 2, 1 byla vlastní

OP st. žáků Sokol Hradešice - Sokol Mochtín   1 : 1 (0:0), na pok. kopy 2:4.


Domácí Hradešice vedou tabulku před Mochtínem a tak to byl souboj o čelo tabulky. Naši klucí byli lepší po celé utkání, měli řadu výborných příležitostí ke skorování, ale v zakončení selhávali. Nejslabším článkem utkání byla ale slečna rozhodčí Aneta Panušková, která svými výroky několikráte výrazně poškodila náš žákovský tým. Mochtín vedl 1:0 z penalty ze 36. min., pak si ale pí. rozhodčí těsně před koncem vymyslela penaltu (!!!) proti Mochtínu , ze které domácí srovnali na konečných 1:1. V následné penaltové loterii sice naši kluci vyhráli 4:2 a získali druhý, bonusový bod, ale velkou křivdu v duši si odváželi domů též.  Rozhodčí Panušková A., ŽK 0:1, branky : Frančík Martin (p.k.) - Pretzelmayer Jakub (p.k.), 60 diváků !

TRENINKY :    st. žáci - v úterý a ve čtvrtek od 18,00 hod.

                         muži + dorost - v úterý a v pátek od 18,00 hod.
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 2060