Vytisknout
V sobotu 1.dubna 2017 se hrálo v Mochtíně okresní derby utkání I.A třídy Mochtín - Žichovice. Z těsné výhry a cenných třech bodů se nakonec radovali hosté. Mochtín bojoval alespoň o remisu, měl ve II.poločase řadu skvělých golovek, ale v koncovce chybělo trochu sportovního štěstí.

.. I.A třída mužů Sokol Mochtín - TJ Žichovice    0 : 1  (0:1). Hosté začali hodně aktivně, měli lepší pohyb, byli důrazní v soubojích, tlačili se do koncovky. Mochtín hrál dost ustrašeně a již v 9.minutě inkasoval z kopačky Radima Šišky, který ńedal našemu golmanovi z úhlu šanci - 0:1. Žichovickým fotbalistům gol pomohl, měli více ze hry v 1.poločase, vedli zaslouženě. Druhý poločas ale přinesl velkou změnu. Oživení přinesl do hry Mochtína střídající Tomáš Babka, chytili se i ostatní spoluhráči, Žichovice byly pod tlakem, osvobozovaly se jen dlouhými odkopy. V rozmezí mezi 66. až 69.minutou měl Mochtín čtyři golové tutovky, minimálně tři z nich (Ji. Dolejše, Jar. Cihláře a Zd. Pláničky) volaly po golu, ale hosté se v čele s vynikajícím golmanem Pavlem Jandou ubránili. Žichovice přežily i drtivý závěrečný tlak domácího celku, z Mochtína si odvezly těsnou výhru a tři hodně cenné body. Rozhodčí Vlad. Čermák, AR Fr. Petrželka a T.Doksanský, DS Miloš Harmady, ŽK 3:4, 100 diváků, branka : Šiška Radim.
Sestava Mochtína : Kodeš Petr, Bejvl Jakub, Dolejš Jiří, Žiak Jan, Novák Zdeněk, Dolejš Tomáš (85. Velek Tomáš), Šafránek Jan, Pretzelmayer Jaroslav (46. Babka Tomáš), Smolík Zbyněk, Plánička Zdeněk, Cihlář Jaroslav,

TRENINKY mužů
v dalším týdnu budou v úterý a pátek od 18,00 hodin

.. St. žáci přátelsky - Sokol Kolinec - Sokol Mochtín   0 : 12  (0:6).
I v této přípravě byli naši mladíci jasně lepším týmem. Je na nich vidět, že prakticky všichni (až na pár vyjímek) chodí pravidelně na treninky, navíc si chodí zakopat i mimo treninkové dny, fotbalem se baví. V Kolinci se o branky podělili : Lukáš Velek 3, Sebastian Weber, Ladislav Potužník a Mirek Švátora  po 2, Patrik Bauer, Matěj Škoch a Daniel Plajt - po 1.

TRENINKY st. žáků budou v dalším týdnu v pondělí a ve čtvrtek od 18,00 hodin

Zítra v neděli 2.4.2017
zajíždí naše "B" mužstvo mužů So Mochtín k mistrovskému utkání III.třídy do Janovic, kde utkání Dukla Janovice "B" - Sokol Mochtín "B" začíná v 16,30 hod. Společný odjezd auty z Mochtína je v 15,10 hod., z KT od pošty pak v 15,20 hod.
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 2243