Vytisknout
Tradiční a závěrečná sportovní akce roku 2016 naší TJ se uskutečnila v pátek 30.12.2016 ve sportovní hale ZŠ Čapkova v Klatovech. Byl to rozlučkový turnaj s rokem 2016 v sálové kopané, ve kterém se tradičně hraje o "Putovní pohár TJ Sokol Mochtín" a ve kterém mohou startovat pouze členové TJ So Mochtín a jejich kamarádi.
      Byl všední a zároveň pracovní den a to se také projevilo na slabší účasti družstev (jiný termín nebyl volný), přihlásila se jen 3 ! Chyběl loňský vítěz "Mladé pušky", ale bohužel chyběli i někteří naši mladíci (školáci, kteří volno měli), se kterými jsme tak trochu více počítali. No nic, snad příště trefíme lepší termín.

Hrálo se sytémem každý s každým dvoukolově, k vidění byly kvalitní zápasy a také nádherné branky.

Prvenství si nakonec vybojoval tým Traktor na poli, který získal 10 bodů a skore 11:7 (hrál ve složení : Petr Rajtmajer, Jan Žiak, Jakub Bejvl, Zbyněk Smolík, Jiří Čeleda, Víťa Hrdlička, Pavel Staněk a Jiří Flodr)
2.místo si vybojovalo družstvo Mělo nás být pět, které uhrálo 6 bodů a skore 12:10 (hrálo ve složení : Jaroslav Pavlík, Tomáš Babka, Tomáš Dolejš, Aleš Čížek a Viktor Špindler)
Na 3.místě  skončil team Nuly ziskem 1 bodu a skorem 6:12 (hrálo v sestavě : Karel Mráz, Jiří Dolejš, Jan Kotáb, Václav Kašpar, Zbyněk Toman.

           Touto akcí jsme zakončili rok 2016, do toho nového 2017 Vám všem přeji pevné zdraví a hodně úspěchů !

       Další turnaj v halové kopané připravuje naše TJ na sobotu 14.ledna 2016 a to opět ve sportovní hale ZŠ Čapkova v Klatovech. Bude to již 12.ročník turnaje seniórů nad 45 let, který bude začínat také v 9,00 hod. Bude na něm startovat i 1 náš tým, loňské prvenství na něm bude obhajovat SG Horažďovice
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 2454