Vytisknout
V pátek 23.12.2016 se v útulné tělocvičně ZŠ v Mochtíně konal další ročník tradičního turnaje ve stolním tenisu amatérů "O Vánočního kapra". Pořádala ho naše TJ Sokol Mochtín, o kapry a další zajímavé ceny soutěžilo 21 stolních tenistů.

V turnaji žactva startovalo 10 mladých závodníků. Nejdříve se hrálo systémem každý s každým ve dvou skupinách, pak následovaly zápasy o konečné pořadí.
      Z prvenství se nakonec radoval Lukáš VELEK z Hoštiček (šikovný fotbalista žákovského družstva So Mochtín), který obhájil své loňské prvenství, ale neměl to vůbec jednoduché. Soutěž byla hodně vyrovnaná.
Konečné pořadí :    1. Lukáš VELEK , Sokol Mochtín
                               2. Patrik HRUBÝ, Klatovy
                               3. Miroslav ŠVÁTORA, Sokol Mochtín (AC Lhůta)
4. Anna Rubášová, Těšetiny, 5. Daniel Vozka, Sokol Mochtín, 6. David Podlipský, TJ Sušice, 7. Marek Podlipský, TJ Sušice, 8. Nicole Jahnová, Těšetiny, 9. Adam Pivetz, TJ Sušice, David Pivetz, TJ Sušice

V hlavním turnaji dospělých nastoupilo 11 hráčů a tak byl zvolen systém na dvě porážky. V kole vítězů si nejlépe vedli Jiří Švátora z Mochtína  a loňský i předloňský vítěz Jiří Chára z Klatov, v kole poražených pak Jaroslav Hlaváč ze Žďáru a Miloslav Hála z Kolince. Ve finalovém zápase o 1.místo si Jiří Švátora poradil nečekaně hladce 3:0 s Jiřím Chárou, ten pak bojoval o 2.příčku v dramatickém zápase s Hlaváčem, ve kterém zvítězil a svého mladšího soupeře odsunul na 3.příčku.
Konečné úpořadí : 1. Jiří ŠVÁTORA, Sokol Mochtín (AC Lhůta)
                              2. Jiří CHÁRA, Klatovy
                              3. Jaroslav HLAVÁČ, Žďár
4. Miloslav Hála, Kolinec, 5. Tomáš Velek mladší, Sokol Mochtín, 6. Tomáš Velek starší, Hoštičky, 7. Vlastimil Trojan, SK Bolešiny, 8. Anna Rubášová, Těšetiny, 9. Patrik Hrubý, Klatovy, 10. Nicole Jahnová, Těšetiny, 11. Daniel Vozka, Sokol Mochtín

Turnaj měl hladký průběh i pěknou sportovní úroveň, všichni si domů odnesli nějakou tu cenu, nejlepší v žactvu i medaile, nejlepší v hlavní kategorii pak i tradičního kapříka. Na turnaj žáků se přijel podívat (a něco vyfotit) i šefredaktor Klatovského deníku Milan Kilián, takže v okresním tisku by se brzo měla "ukázat" i nějaká fotogalerie z této naší tradiční akce.

     Všem, kteří přišli svojí účastí podpořit tuto naší tradiční akci, děkuji za účast i pěkné sportovní výkony, těším se s nimi na další ročník v roce 2017 !  Karel Šot, ředitel turnaje


      Jen připomínám, že v pátek 30.12.2016 je naše TJ So Mochtín pořadatelem své poslední sportovní akce roku 2016 a to : " ROZLUČKOVÁ SÁLOVKA s rokem 2016 " , která se uskuteční od 9,00 hod. v hale ZŠ Čapkova v Klatovech. Je určena členům TJ Sokol Mochtín a jejich kamarádům, přihlášky na místě v den konání v 8,30 - 8,40 hod. (později ne, kdo zaváhá - nehraje !) - více v předešlé pozvánce zde na našem webu TJ.




 
      
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 2272