Vytisknout
Šest mistrovských bodů získali naši fotbalisté v sobotu 5.10.2016 na domácím, totálně podmáčeném hřišti v Mochtíně. Žáci porazili Svatobor Hrádek rekordním výsledkem 12:0, konečně  se ze třech bodů radovali též naši muži "B", když porazili Velké Hydčíce 2:1.

.. OP st. žáků  Sokol Mochtín - Svatobor Hrádek   12 : 0  (4:0) . Na totálně podmáčeném, bahnitém terénu náš tým postupně zvyšoval  svoji převahu, kterou také dokázal brankově vyjádřit. Tradičně nejvíce branek nastříleli naši dva kanonýři  - Sebastian Weber (4) a Láďa Potužník (3), 2 branky přidal Lukáš Velek, po 1 pak Ian Selinger, Daniel Vozka a Patrik Bauer. Rozhodoval  Vladislav Stach, ŽK 1:0.

TRENINKY našich žáků  budou nyní na hřišti v Mochtíně v pondělí a čtvrtek od 18,00 hodin při umělém osvětlení !

... III.třída mužů Sokol Mochtín "B" -  Tatran Velké Hydčice       2 : 1  (0:0. Naše béčko potřebovalo konečně bodovat, ale opět chyběli pro nemoc někteří hráči. Naštěstí nechyběli "hasiči" (Bláha, Kloupar, Sukovatý), kterým skončila sezona a tak mužstvo mohlo nastoupit i s dvěma náhradníky ke střídání. Terén byl těžký, bahnitý, soupeř k poražení, ale... Náš tým měl sice v 1.pločase více ze hry a několik slibných příležitostí, ty však končili vždy špatnou finální přihrávkou, brankář hostí mohl být v klidu, zasahovat nemusel. V největší šanci byl náš Standa Strejc ve 22. min., ale z výhodné pozice střílí těsně vedle. Hosté hráli hlavně na brejky, ty ale naštěstí končily v ofsajdu. Udeřili však hned po přestávce.  Ke ztracenému míči se již ve 46.min. dostal hostující Vojtěch Melíšek, utekl po levé straně hřiště a nevídanou střelou ze 35 m se trefuje přesně pod břevno - V.Hydčice vedou 1:0 ! Pro náš tým to byla nepříjemná situace, ale brzo se z ní oklepal, začal ještě více útočit, chtěl vyrovnat. To se mu povedlo již v 57.min. kdy se ke střele levačkou odhodlal Roman Troch a opět krásnou střelou ze 25 m srovnává na 1:1. A Mochtín pokračoval v náporu, měl další šance. Zatím nevýrazný Jar. Pretzelmayer se postupně rozehrával k pěknému výkonu, dvakrát se dostal do brankové šance (62. a 64.min.), 2x ho skvělými zákroky vychytal hostující golman. V 65. min. střílí těsně nad náš nejstarší hráč na hřišti Jiří Dolejš st. (60 let !), stejný hráč pak v 69.min. hlavičkuje do břevna hostující branky. Tlak Mochtína vrcholí a v 77.min. přináší i kýžený vedoucí gol, když z levé strany se dostává ke střele Petr Švátora, pohotovým "bodlem" prostřeluje kvalitního golmana V.Hydčíc, posílá své mužst vo do vedení 2:1. V závěru utkání se pak hosté snažili o srovnání skore, ale nepovedlo se jim to, tři body zůstaly v Mochtíně ! Rozhodčí Ivan Petličarovský, ŽK 1:4, slaboučká návštěva cca 20 diváků. Sestava Mochtína : Kloupar Michal, Bláha Lukáš, Zajíc Mirek, Švátora Petr, Podráský Jiří, Pavlík Jaroslav (46. Bouzek Václav), Sukovatý Ondřej, Dolejš Jiří st., Troch Roman, Strejc Stanislav, Pretzelmayer Jaroslav (83. Peleška Petr)., branky : TROCH Roman, ŠVÁTORA Petr - po 1

V NEDĚLI 16.10.2016

se hraje v Mochtíně od 14,00 hod. TURNAJ starších přípravek  za účasti 4 družstev, včetně So Mochtín. Přijedou Klatovy, Nýrsko a Horažďovice.

.. od 15,30 hod. v Mýtě se pak hraje utkání I.A třídy mužů Slavoj Mýto - Sokol Mochtín. Náš tým jede k utkání auty, společný odjezd z Mochtína je ve 13,10 hod., z Klatov od pošty ve 13,20 hod.

  Srdečně zveme všechny naše fanoušky !!!!
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 2169