Vytisknout
Ve středu 28.9.2016 (Státní svátek) byla na pořadu dohrávka III.třídy mužů, ve které naše béčko mužů doma hostilo Sokol Chudenice. Soupeři vyšel začátek utkání, rychle vedl 3:0, z Mochtína si odvezl všechny tři body.

Zároveň ve stejný den měli trenink i naši starší žáci (od 14,00 hod.), pro které mám tuto informaci : další trenink našich žáků bude v pátek 30.9. již od 16,00 hod. v Mochtíně ! Čtvrteční se ruší.

.. III.třída mužů Sokol Mochtín "B" - Sokol Chudenice   2 : 6 (0:3). Odložené utkání se hrálo za ideálního počasí za solidní divácké kulisi, kterou tvořili především fanoušci hostů. A ti měli z výkonu i výsledku svých svěřenců upřímnou radost, do Chudenic si zaslouženě odvezli všechny tři body.

    Vývoj utkání ovlivnily tři rychlé goly hostů, z toho první i třetí branka byla po chybách naší obránců hodně lacinná. Chudenice vedly již ve 2.minutě zásluhou svého kanonýra Pavla Vachtla, v 6.min. se dělovkou z hranice velkého vápna trefil Jakub Soupír (0.2) a na 0:3 upravoval v 15.min. opět Pavel Vachtl. Ten se nakonec stal hrdinou svého týmu, protože ze 6 docílených branek jich sám vsítil pět ! Naše záloha se pak sice snažila o vyrovnání stavu, ale vše končilo špatnou finální přihrávkou, takže ze slibných útočných akcí nakonec nic v prvním poločase nebylo. A hosté vstoupili výborně i do druhého poločasu. Již ve 47. utekl po pravém křídle našim obráncům znovu P.Vachtl, zvyšuje na 0:4, stejný hráč pak trestá další chybu naší levé obrany, Chudenice vedou v 52.min. již 0:5 ! Mochtín se dočkal golu o čtyři minuty později, když po faulu na Standu Jarabicu proměňuje nařízenou penaltu Jar. Pretzelmayer, snižuje na 1:5. V této části hry má naše záloha více ze hry, má i další šance na gol. V 60.min. ještě Jan Kul z dobré pozice gol nedal, ale v 68. min. se již raduje. Přesný centr Jar. Pretzelmayera proměňuje umístěnou hlavičkou v gol, snižuje na 2:5. Zbytek utkání pak přinesl řadu tvrdých zákroků, hlavně pak ze strany hostujících hráčů, kteří od rozhodčího "vyfasovali" 5 žlutých karet. Mochtín obdržel sice jen jednu žlutou, ale navíc i červenou kartu, ze hry musel předčasně náš Stano Jarabica (surová hra)  v 82. minutě, za podobné zákroky se u hostů jen "žlutilo".. Mochtín pak i v deseti dohrával zápas na půlce hostů, ale z brejku v nastaveném čase znovu inkasoval (v 91.min.) a autorem byl opět Pavel Vachtl, upravil na konečných 2:6. Rozhodčí Lbomír Kurc, ŽK 1:5, ČK 1:0 (Jarabica), 60 diváků. Sestava Mochtína : Kloupar Michal, Šafránek Jan, Švátora Petr, Kul Yan, Podráský Jiří, Peleška Jiří, Strejc Stanislav, Jarabica Stanislav, Dolejš Jiří st. (46. Pretzelmayer Petr), Velek Tomáš, Pretzelmayer Jaroslav - branky : PRETZELMAYER Jaroslav, KUL Yan - po 1

Trenink mužů  je v pátek 30.9. od 18,00 hod. v Mochtíně
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1966