V pondělí 26.9. odehráli naši st. žáci další mistrovský zápas Okresního přeboru a to v Kolinci. Po víkendových výhrách našich mužů A i B prodloužili vítěznou sérii i naši žáci, z Kolince přivezli výhru 7:1 a tím i tři body. Blahopřejeme !

.. OP st. žáků - TJ Kolinec - Sokol Mochtín    1 : 7 (1:3).   Zápas se hrál za pěkného, slunného počasí, naši kluci odjeli k zápasu v oslabenější sestavě jen s 12 hráči (někteří byli na výletě, někteří nemocní), přesto podali velice pěkný výkon, vyhráli zaslouženě. Skore otevřel již ve 3.minutě náš Láďa Potužník, který byl nakonec autorem hatricku, stejně tak jako i Sebastian Weber, 1x se trefil i kapitán mužstva Jakub Pretzelmayer.   Rozhodčí Kurc Lubomír z Dl.Vsi, hráno slušně - bez karet, 30 diváků.

POZOR  !   Zítřejší (úterní trenink žáků) se ruší, uskuteční se až ve středu 28.9.2016 od 14,00 hod. v Mochtíně. Na něm se trenéři s hráči domluví, zda pak bude další trenink ve čtvrtek či ne (ale pravděpodobně ANO !)

Další zápas odehrají naši žáci v sobotu 1.10. doma od 10,00 hod. a to s vedoucím týmem tabulky OP - se Sokolem Hradešice.