Nový soutěžní ročník 2016/2017 je rozlosován, o mistrovské body se začíná hrát již 13. srpna ! V úvodním kole přivítá náš "B" tým doma v Mochtíně celek TJ Žihobce, Áčko se představí také doma a to v okresním derby zápase Mochtín - Pačejov !!!

"B" muži  - budou mít stejné soupeře jako v uplynulém ročníku. Chybět budou jen postupující Dešenice a Budětice, nováčkem jsou sestupující z OP - Kašperské Hory a také SK Bolešiny "B", které postoupily ze IV. třídy.

"A" muži budou mít ale v I.A třídě pět nových týmů ! Jsou to : Tlumačov, Mýto, Město Touškov, Tlučná a Chlumčany !

Letní přípravu (muži A" i "B", včetně dorostenců, které jsme všechny posunuli již do týmů dospělých )  zahájíme v pátek 15.7. od 18,00 hod. na hřišti v Mochtíně   !

Byl bych moc rád, aby se do ni zapojili všichni naši hráči, kteří mají zájem o maximální úspěch našich obou družstev v novém soutěžním ročníku ! 

Trenovat se bude  následně každé úterý, středu a pátek od 18,00 hod. v Mochtíně  o víkendu pak bude ještě herní příprava v podobě přípravných zápasů.

Hned v sobotu 16.7. jedem na tradiční turnaj (memoriál Vlasáka) do Měcholup o týden později na turnaj do Dešenic, jsou ale přřipraveny i jednotlivé přípravné zápasy. Počítejte s tím.

     Předpokládám, že ten, kdo se nebude moci z vážných důvodů zúčastnit treninku, či zápasu, že se včas, v předstihu omluví trenérům Ji. Tomanovi, či Jar. Cihlářovi, popř. volejte na můj mobil - 605357370 - děkuji K.Šot (omluvu vyřídím)