Vytisknout
V neděli 22.května hráli doma o pouti jen dorostenci, naopak venku bojovali naši ml. žáci (v Chanovicích a také mladší přípravka, která byla na turnaji v Pačejově.

.. KS dorostu - Sokol Mochtín - FK Horažďovice  6:6 (3:2). Náš tým musel odehrát celý zápas jen s 11 hráči bez střídání, hosté měli naopak plnou lavičku (na naší byli jen zranění Pa. Lorenc a Jak. Hadáček). V utkání bohatém na pěkné branky byl dramatický hlavně závěr zápasu. Hosté totiž v 83.min. šli do vedení 5:4, naši kluci srovnali na 5:5 v 88.min., o minutu později daly Horažďovice gol na 5:6, ale v poslední 90.minutě J.Rašek kuriózním golem srovnal na 6:6 ! Na řadu přišly penalty o druhý, bonusový bod. Hned úvodní penaltu náš kanonýr Jar. Pretzelmayer neproměnil, vypdalo to špatně. Ale další naši borci : Ji.Peleška, T.Velek, Jos. Rašek, O.Šot a Tom. Řeřicha se nemýlili, navíc náš golman David Burian 2 penalty hostům chytil a tak se Mochtín radoval ze 2 cenných bodů, kterými si drží stále třetí příčku v tabulce. Rozhodčí František Petrželka, branky Mochtína : Rašek Josef a Pretzelmayer Jaroslav - 2, Patrik Šveňha a Tomáš Velek po 1.

OP ml. žáků - Haas Chanovice - Sokol Mochtín   1 : 4 (1:1). V odloženém utkání byli naši kluci favority, svoji roli potvrdili zaslouženým vítězstvím. Po brance vsítili Lukáš Velek, Daniel Vozka a Radek Smolík, 1 branka byla vlastní. Rozhodčí Jakub Rubáš.

TRENINKY v tomto týdnu budou tradičně :

Dorostenci - v úterý a čtvrtek od 18,00 hod.

Muži - v úterý a pátek od 18,00 hod.
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1916