V neděli 8.května se hrál v Mochtíně dorostenecký zápas Krajské soutěže So Mochtín - So Mrákov. Souboj o třetí místo v tabulce zvládli lepší hosté, kteří sice nebyli lepší, ale dařilo se jim v koncovce a to rozhodlo o jejich vítězství.

.. KS dorostu Sokol Mochtín - Sokol Mrákov   3:5 (2:4). Utkání se hrálo ve svižném tempu, k vidění bylo osm krásných branek, bohužel, z toho 5 v síti Mochtína. Hostům vyšel začátek zápasu, když již v 1.minutě otevřeli skore střelou do šibenice - 0:1. V 7.min. sice náš J.Pretzelmayer srovnal na 1:1 po ideální přihrávce P.Šveňhy, ale hosté o minutu později šli znovu do vdení parádní střelou ze 20 metrů . Naši hráči bojovali, snažíli se, ale soupeř z Domažlicka hrál pozorně v obraně, vyrážel však k nebezpečným brejkům. Ve 23. a 25. min. přidal Mrákov, právě po brejcích, další dva slepené goly, vedl již 4:1 ! Jar. Pretzelmayer sice snížil do poločasu z úhlu na 2:4, ale to bylo málo, protože šance Mochtín měl. A měl jich hodně i po přestávce, kdy zatlačil soupeře do velké defenzivy. Celý druhý poločas se hrálo prakticky jen na půlce Mrákova, ale ten odolával a v největším tlaku Mochtína přišel další brejk, kterým si Mrákov navýšil veden již na 2:5 ! Byl to pech, protože naši kluci hráli opravdu výborně, jen v té koncovce to skřípalo. Mochtín kombinoval, střílel, ale branku vsítil již jen jednu a to v 78.min. z penalty, která byla za faul na našeho Davida Buriana. Rozhodčí Kateřina Petrželková, ŽK 0:1, 20 diváků. Branky Mochtína : Pretzelmayer Jaroslav - 3

TRENINKY dorostu - jsou v tomto týdnu opět v úterý a ve čtvrtek od 18,00 hod.

Jen připomínám, že v úterý a středu 10. a 11. května 2016 se na hřišti v Mochtíně hraje Okresní finále MC Donald s Cupu 2016 v minifotbale. Startovat zde bude 16 nejlepších školních týmů ve dvou kategoriích, která do finále postoupila z  5 okrsků. Mezi nimi bude ve středu 11.5. i tým ZŠ Mochtín v kategori "A" - 1.-3.třída. Začíná se v 8,15 hod. slavnostním nástupem.