Vytisknout
V sobotu 2.dubna odehráli naši dorostenci i muži "B" své mistrovské zápasy na hřištích svých soupeřů.

Lépe dopadli naši muži "B", kteří domů přivezli všechny tři body za těsnou výhru v Plánici. Bylo to však vítězství z kategorie šťastných, protože domácí fotbalisté měli daleko více golových příležitostí. Doplatili však na jejich neproměňování a také na velkou neukázněnost svých hráčů.

To těsná porážka našeho dorostu 0:1 v Postřekově s Chodovem je naopak z kategorie smolných, protože v zápase kvalitní úrovně rozhodla vlastní branka našeho stopera ze 77.minuty - škoda.

.. KS dorostu Tatran Chodov - Sokol Mochtín   1:0 (0:0). Souboj dvou předních týmů tabulky přinesl vyrovnaný a kvalitní fotbal. Chodov má silný tým složený z hráčů Chodova a Postřekova, na podzim vyhrál v Mochtíně 1:0 a stejným výsledkem zvítězil i tentokráte. Naši mladí fotbalisté ale byli v 1.poločase lepší svého soupeře, ve dvou tutovkách se ocitl náš Pepa Rašek, ale goly z toho nakonec nebyly. Jedenkrát byl Pepa navíc ve vápně domácích faulován, ale rozhodčí penaltu neodpískal. Po přestávce se ale domácí hráči hodně zlepšili, převzali iniciativu, měli i řadu příležitostí ke skorování, hlavně po rohových kopech. Náš golman Jakub Hadáček však chytal s přehledem, držel čisté konto. Až v 77.min. kapituloval po střele domácího Václavice, která sice šla mimo tyče, ale do vlastní sítě si ji smolně srazil přebíhající náš stoper Jenda Šafránek. Mochtín se snažil o vyrovnání, ale domácí změnu skore nepřipustili. Rozhodčí Petr Schwarz, ŽK 3:0, sestava Mochtína : Hadáček Jakub, Řeřicha Tomáš, Šafránek Jan, Strejc Stanislav, Lorenc Pavel, Šveňha Patrik, Velek Tomáš, Šot Ondřej, Peleška Jiří, Rašek Josef, Pretzelmayer Jaroslav.

.. III.třída mužů TJ Sokol Plánice - TJ Sokol Mochtín "B"   1:2 (0:1). Náš tým musel odjet k zápasu bez řady hráčů (dospěláků) a tak opět museli ve velké míře pomoci dorostenci (9 !), na kterých bylo hodně vidět, že mají v nohou již jeden náročný zápas ze sobotního dopoledne. Jejich pomoc byla nakonec hodně důležitá, protože cenné 3 body nakonec putovaly do Mochtína ! Na nerovném terénu hřiště v Plánici se nehrál žádný oslnivý fotbal z obou stran, ale domácí Plánice byla po celý 1.poločas lepší. Domácí hráči měli řadu výborných příležitostí ke skorování, koncovka je však jejich velkou slabinou, Mochtínu navíc zachytal kvalitně golman Pe. Kodeš. Gol viděli diváci až ve 36.minutě a to v síti domácí Plánice, kam ho po centru z VPK Jar. Pretzelmayera a hlavičce Ji. Pelešky dorazil Martin Škoda - 0:1. Mochtín v poločase prostřídal 2 hráče a v průběhu II.poločasu přišli další naši hráči do hry, hra se vyrovnala. Důležitý moment přišel v 56.min. , kdy byl ve vápně ze zadu podražen domácím stoperem R.Kohoutem náš Pepa Rašek. Domácí hráč obdržel ČK a hřiště musel k nevoli domácích hráčů i fanoušků opustit, z nařízené penalty pak náš Jar. Pretzelmayer zvyšuje na 2:0 pro Mochtín "B" ! Domácí byli hodně neukáznění, i další hráči Plánice si "koledovali" o červenou kartu a jen díky tomu, že utkání řídila mladá, nezkušená rozhodčí Pohanková, tomu tak nebylo. Plánice i v deseti bojovala, ale stačila jen korigovat v 85. min. krásnou střelou z dálky na 1:2, více nestihla. Tři body putují do Mochtína. Rozhodčí Aneta Panušková, ŽK 1:1, ČK 1:0 (R.Kohout), 80 diváků. Sestava Mochtína : Petr Kodeš, Stanislav Strejc (72. Ondra Šot), Jiří Podráský, Tomáš Řeřicha, Jan Šafránek, Michal Reitmaier,  Jiří Peleška (74. Petr Peleška), Jakub Hadáček (46. Josef Rašek), Martin Škoda (46. Michal Kloupar), Roman Troch, Jaroslav Pretzelmayer (72. Pavel Lorenc), branky : Martin ŠKODA, Jaroslav PRETZELMAYER (pok.kop).

 

             Zítra - v neděli 3.4.2016 se hraje v Mochtíně od 16,30 hod. mistrovský zápas I.A třídy mužů Sokol Mochtín - TJ Chodský Újezd.

                                      Přijďte se podívat   !!!

 

TRENINY dorostenců  budou v následném týdnu v úterý a čtvrtek od 18,00 hod. v Mochtíně !

Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 2056