Již dnes, ve čtvrtek 17.3.2016 můžeme se 100% jistotou říci, že v neděli 20.3.2016 se v Mochtíně 1.jarní mistrovské utkání I.A třídy mužů hrát bude !!!  Naše áčko mužů bude hostit Sokol Černice !

Ve středu 16.3. byl na hřišti v Mochtíně (i všude v okolí) ještě rozbředlý sníh, ale čtvrteční slunečné počasí + důležitý větřík o síle 8 m/s. nečekaně rychle hrací plochu našeho hřiště vysušuje, takže nyní v podvečer jsme se rozhodli, že hřiště v Mochtíně bude dobře připravené k odehrání nedělního mistrovského utkání a o jeho zrušení usilovat (v pátek má STK PKFS rozhodnout) nebudem ! Utvrzuje nás v tom i předpověď počasí, které má být v pátek mimořádně příznivé a i v sobotu a neděli pršet nemá.

V pátek 18.3. bude v Mochtíně od 18,00 hod. trenink mužů, ale je potřeba, aby někteří z Vás přišli již alespoň v 17,00 hod. pomoci P.Rajtmajerovi (ten již lajnoval a navěsil brankové sítě) natáhnout záchytné (přenosné) sítě k rybníku, potoku a koupališti !!!

SOBOTA 19.3.2016

.. od 14,00 hod. v Zavlekově - přípravné utkání muži Sokol Zavlekov - Sokol Mochtín "B" + dorostenci. K utkání se jede auty, společný odjezd z Mochtína bude ve 12,55 hod. . Účast by měla být maximální, protože již další víkend zahajue své mistrovské jaro jak naše BÉČKO mužů, tak i náš DOROST ! Omluveni na zápas do Zavlekova jsou zatím jen : R.Troch, J.Křivánek, Jar. Pretzelmayer (nemocný), případné další omluvy mi prosím sdělte obratem na : 605357370, abychom měli přehled pro zajištění dalších hráčů - děkuji.

NEDĚLE 20.3.2016

.. od 15,00 hod. v Mochtíně mistrovské utkání I.A třídy - Sokol Mochtín - Sokol Černice.

Sraz hráčů i vedení nejpozději do 14,00 hod., nominaci hráčů upřesní TR Ji. Toman na pátečním treninku.

Po úvodní smolné prohře v Žihli bude tento duel pro náš tým hodně důležitý, protože v dalším kole čeká Mochtín třetí tým tabulky na jeho hřišti v Horažďovicích a tam to jednoduché nebude.

Hodně budeme spolehat na naše fanoušky, které na úvodní mistrák jara 2016 v Mochtíně srdečně zveme !!!