Vytisknout
Svůj poslední zápas podzimu 2015 odehráli doma naši muži "B" v neděli 1.listopadu a to za krásného, slunného počasí. V posílené sestavě si poradili se zálohou FK Svéradice, vyhráli přesvědčivě 7:3, v tabulce III.třídy nakonec přezimují na 4.místě s 23 body a skorem 32:26. Tabulku se 30 body vedou Dešenice a Budětice, 3. jsou Žihobce s 23 body, na poslední 14.příčce je nečekaně Švihov, který nasbíral pouze 6 bodíků !

III. třída mužů Sokol Mochtín "B" - FK Svéradice  "B"  7:3 (5:1). Naše záloha, ve které byli převážně dorostenci, ale tentokráte také 2 hráči z "A" týmu (Smolík, Čeleda) začala jak z partesu. Již v 7.min. otevřel skore Vašek Nováček, který doráží míč do sítě po střele Ji.Čeledy z VPK. Ve 12. a 14. min. se golově prosadil technickým provedením Zbyněk Smolík, pak se v 19. min. dělovkou ze 24 m prosadil i Jan Žiak a na 5:0 upravoval pro Mochtín "B" ve 24.min. Jar. Pretzelmayer po pěkné kombinaci našich hráčů v trestném území soupeře. Soupeř v té době hrál dost naivně a odevzdaně, ale postupem času přidával na bojovnosti a zápas ještě hodně zdramatizoval. Pomohli mu k tomu i naši hráči, kteří začali hrát ležerně, zbytečně solovali, přestali hrát kolektivně, chybělo nasazení. Do poločasu stačil snížit na 5:1 Vachuška, pak se 2x golově prosadil i nejlepší hráč soupeře Martin Klas (též hráč áčka) a to ve 46. a 70.min., snižoval na 5:3 a soupeř měl nečekaně i další šance ! Naštěstí ale do týmu přišli naši střídající další mladíci z dorostu, kteří se začali opět snažit o kolektivní výkon. Ten jim přinesl dva goly v síti soupeře, když se v 80.min. z 20 m z VPK(faul na Kotlana) trefil náš kapitán Josef Křivánek, skore na 7:3 upravoval dvě minuty před koncem padáčkem do šibenice nejmladší hráč na hřišti - 16 letý Tomáš Velek. Rozhodoval Lubomír Kurc z Dl.Vsi, ŽK 2:3, přihlíželo kolem 40 diváků. Sestava Mochtína : Rajtmajer Pe., Žiak J., Bejvl J., Strejc St., Křivánek Jos., Kotlan  D., Šveňha Pa., Nováček Vá. (55.Peleška Ji.), Smolík Zb. (58. Velek T.), Čeleda Ji. (64. Šafránek J.), Pretzelmayer Jar., branky : SMOLÍK Zbyněk 2, NOVÁČEK Václav, ŽIAK Jan, PRETZELMAYER Jaroslav , KŘIVÁNEK Josef, VELEK Tomáš - po 1.

Jen připomínám, že trenink mužů se bude konat tento týden ve středu a pátek od 18,00 hod. !

 Pro všechny naše týmy, od ml. přípravky, přes ml. žáky a dorost, až po muže "B", již mistrovský podzim 2015 skončil, ve hře o 6 mistrovských bodů zůstává jen naše áčko mužů, na které čeká ještě domácí zápas I.A třídy s Nýrskem a pak ještě utkání na závěr sezony ve Kdyni !
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1905