Vytisknout
Pro naše mládežnická družstva i "B" tým mužů bude víkend 31. října a 1.listopadu 2015 poslední možností, jak získat v letošním roce ještě nějaký ten mistrovský bod. Až na áčko mužů, hrající I.A třídu, všechny ostatní týmy Sokola Mochtín o následujícím víkendu končí mistrovskou podzimní sezonu 2015 !

POZOR !!! Na našem rozlosování máme chybně začátek utkání I.A třídy mužů So Pačejov - So Mochtín (ve 14,30 h.), správně je ve 14,00 hod. !!! Stejně tak i zápas mužů Mochtín "B" - Svéradice "B" začíná ve 14,00 hod.Již jsem to zde níže v pozvánce opravil - upozorněte na tuto důležitou změnu i své další spoluhráče a příznivce ! Děkuji.

V PÁTEK 30.10.2015

.. od 15,00 hod. v Klatovech (hřiště v Podhůrčí) - OP ml. žáků SK Klatovy "B" - Sokol Mochtín.Držíme palce našim klukům, kteří v této soutěži nejednou mile překvapili, aby o poslední podzimní mistrovské body v Klatovech poctivě zabojovali !

V SOBOTU 31.10.2015

.. od 10,00 hod. v Bolešinech - Turnaj mladších přípravek, kterého se zúčastní i dr. Sokola Mochtín !

.. od 10,00 hod. ve Svéradicích - Turnaj starších přípravek, kterého se zúčastní i dr. Sokola Mochtín !

.. od 10,00 hod. v Mochtíně - KS dorostu Sokol Mochtín - Start Luby.  Tradiční derby má vždy svůj náboj, držíme našim klukům place, aby ho zvládli i tentokráte a zakončili mistrovský podzim další výhrou !

..již od 14,00 hod. v Pačejově - I.A třída mužů Sokol Pačejov - Sokol Mochtín. I tento okresní derby zápas je středem pozornosti fotbalových fanoušků celého okresu Klatovy. Náš tým k němu nepojede kompletní, přesto věříme, že odčiní zbytečnou ztrátu z minulého domácího zápasu s Nepomukem a z Pačejova nějaký ten bodík přiveze - nejlépe všechny tři ! K utkání se jede auty, společný odjezd z Mochtína bude již ve 12,30 hod.! Nominace po zítřejším - pátečním treninku, který začíná v 18,00 hodin.

v NEDĚLI 1.11.2015

.. od 14,00 hod. v Mochtíně - III. třída mužů Sokol Mochtín "B" - FK Svéradice "B". Doufáme, že v posledním mistráku podzimu naše záloha opět zaboduje naplno (jako minule venku v Zavlekově) a v tabulce přezimuje v horní polovině tabulky ! Kdo se nemůže z hráčů vážných důvodů utkání zúčastnit, obratem to sdělte na tel. 605 357370 - K.Šot, abychom mohli rychle zajistit náhradu !

                            Na uvedené duely srdečně zveme všechny naše příznivce !!!

Kdo ještě neuhradil členské příspěvky (II.pololetí r.2015), ať  tak učiní nyní při uvedených zápasech ! Trenéry (popř. ved. mužstev) prosím o předání vybraných peněz + seznamů platících (i neplatících ) členů !! Děkuji.
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1807