Vytisknout
I v neděli 27.září 2019 se našim fotbalistům dařilo. Doma vyhráli dorostenci So Mochtín nečekaně hladce nad Okulou Nýrsko 6:0, tři nečekané body za výhru 4:3 si přivezli z Měčína také naši mladší žáci - blahopřejeme !

.. OP ml. žáků Sokol Měčín - Sokol Mochtín   3:4 (1:0). Domácí po 1.poločase vedli, ale naši kluci ve druhé části hry zcela nečekaně otočili výsledek ve svůj prospěch ! Na 1:1 srovnal Radek Smolík, pak se 2x trefil Daniel Vozka a důležitou 4 branku vsítil i náš nejmenší a nejmladší hráč na hřišti Josífek David Höfler (který tentokráte šel do útoku, v brance ho nahradil Petr Steininger). Mochtín vedl 4:2, domácí sice v předposlední minutě snížili na 4:3, ale více nestihli. Rozhodčí Rubáš, naši ml. žáci se výhrou posunuli na 8.příčku tabulky se ziskem 8 bodů.

.. KS dorostu Sokol Mochtín - SKP Okula Nýrsko  6:0 (3:0). Náš tým se konečně sešel v silné sestavě, když chyběli jen Ondra Šot, Honza Nebeský a Standa Strejc. Proti silné Okule podali naši kluci velmi dobrý výkon, který navíc potvrdili i kvalitním zakončením. Hatrik zopakoval i v tomto nedělním utkání (v sobotu ho předvedl v utkání našeho "B" týmu mužů proti Du Janovice B) náš dorostenecký kanonýr Jar. Pretzelmayer s tím, že dvě branky zaznamenal přesným provedením volných přímých kopů. Dvakrát se trefil "navrátilec" D. Burian, který byl v týmu hodně znát, trefil se i pracovitý záložník P. Šveňha. Pochvala však patří celému mužstvu za kolektivní výkon. Rozhodčí Koura, ŽK 0:2, 30 diváků. Branky : Pretzelmayer Jaroslav - 3, David Burian - 2,ˇPatrik Šveňha - 1

Připomínám, že treninky dorostenců budou tentokráte v pondělí 28.9. a ve čtvrtek 1.10.2015 vždy od 18,00 hodin.

Treninky mužů budou tentokráte ve středu a pátek od 18,00 hod.
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1912