Vytisknout
Naši ml. žáci zahájili novou sezonu 2015/2016 vítězně, když doma dokázali remisovat se Sušicíc B 4:4 a na penalty v následném rozstřelu vyhráli 5:4, získali cenné dva body do tabulky Okresního přeboru. Utkání se hrálo na hřišti v Mochtíně již v pátek 4.9.2015.

V sobotu 5.9.2015 pak náš dorost prohrál ve Staňkově smolně 1:3 po vyrovnaném průběhu, odpoledne pak naši muži "B" nestačili v oslabené sestavě v Dešenicích na místní Start, prohráli tam jednoznačně 1:5 !

..OP žáků mladších Sokol Mochtín - TJ Sušice "B"  4:4 (1:2), na pok. kopy 5:4 . Naší nové trenérské dvojici K.Rajtmajer - D.Vozka chyběli v úvodním utkání tři kvalitní hráči a tak tým doplnili o šikovné kluky ze st. přípravky. Hosté šli rychle do vedení 2:0, ale náš tým postupně vyrovnal hru a v závěru utkání dokonce šel do vedení 4:3 ! Hostům se ale v poslední sekundě utkání podařilo vyrovnat na 4:4 a tak následovala série pokutových kopů. Tuto soutěž o druhý, bonusový bod vyhrál Mochtín 5:4, když velkou zásluhu na výhře mají nejen všichni naši kluci, kteří se při penaltách nemýlili ani jedenkráte, ale i náš mladíček v brance David Josef Höfler, který soupeři jednu penaltu chytil ! Branky : Rajtmajer Lukáš - 3, Pretzalmayer Jakub - 1. Rozhodčí Petrželková.

..KS dorostu FK Staňkov - Sokol Mochtín  3:1 (1:1). Náš tým odjel k zápasu jen s 12 hráči (domácí měli na střídání 7 hráčů !), protože 5 kluků muselo odjet na školní akci do zahraničí ! A to prakticky rozhodlo o výhře domácích. Mochtín byl celý první poločas lepší, ale uhrál v něm jen remisu 1:1, když autorem vyrovnávací branky byl v 17.min. náš Peppa Rašek. Bohužel, náš střelec se již ve 35.min. zranil, musel odstoupit, nahradil ho teprve s fotbalem začínající Janda. I v silně oslabené sestavě náš tým hrál se soupeřem naprosto vyrovnanou partii, bohužel ve II.poločase přišla sporná penalta, kterou šli domácí do vedení a svoji výhru pojistili ještě jedním golem.

.. III.třída mužů Start Dešenice - Sokol Mochtín "B"  5:1 (3:0). Náš tým měl opět problémy se sestavou, kyž nemohli nastoupit někteří hráči (pro nemoc, zranění, či pro služební povinnosti), navíc do hry muselo jít 6 dorostenců kteří měli v nohou již dopolední zápas ve Staňkově a to na nich bylo patřičně znát. Domácí toho patřičně využili, byli po celý zápas lepším mužstvem, vyhráli jednoznačně a mohli zvítězit i vyšším rozdílem, kdyby Mochtín neměl v brance Petra Rajtmajera. Ten zlikvidoval Startu i pokutový kop a další šance. Náš tým hrál odebvzdaně, prohrál zaslouženě, musí se soustředit na další utkání, které odehraje příští víkend doma s Tatranem V.Hydčice. Rozhodčí Koura, ŽK 1:0, 60 diváků. Sestava Mochtína : Rajtmajer P., Zajíc M., Strejc St., Pavlík J., Peleška Ji., Kotlan D., Křivánek J. (54.Bouzek V.), Velek T., Šveňha P., Nováček V. (64. Peleška P.), Pretzelmayer Jar. (bez omluvy nepřijel M.Reitmaier), branka : Pretzelmayer Jaroslav - 1

  V neděli 6.9.2015 je na pořadu další mistrovské utkání I.A třídy mužů, ve kterém od 17,00 hod. hostí v Mochtíně naše áčko mužů kvalitní tým SK Horní Bříza.   Přijďte se podívat !!!
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1793