Vytisknout
V neděli 16.8.2015 odehráli naši muži "B" na svém hřišti v Mochtíně druhý mistrovský zápas III.třídy nové sezony a to s TJ Žihobce. Šancí na gol viděli diváci hodně, hlavně před brankou Mochtína, ale gol žádný. Těch se dočkali až v závěrečném penaltovém rozstřelu, který vyhrálo naěše béčko 5:4 a do tabulky si připsalo 2 cenné body.

III.třída mužů - Sokol Mochtín "B" - TJ Žihobce  0 : 0 , na pok. kopy 5:4.

Náš tým, s pěti dorostenci v sestavě, se sice snažil, ale souhra vázla. Zkušenější hosté těžili z chyb mochtínské defenzivy, měli více šancí na gol a to hlavně v 1.poločase. Naši zálohu ale držel nad vodou skvělými zákroky golman Petr Kodeš, který byl neprůstřelný. Ve druhém poločase hostům postupně docházela kondice, přesto měli opět více golovek na svém kontě, ale P.Kodeše nepřekonali. Z našich hráčů se do zakončení v této části hry dostali jen J.Rašek (břevno) a dvě minuty před koncem Jar. Pretzelmayer, který ale z úhlu golmana soupeře též nepřekonal a tak utkání skončilo bezbrankovou remisou. V následné penaltové nadstavbě o další mistrovský bod se znovu blískl náš golman Petr Kodeš, který soupeři 2 penalty chytil a svojí proměněnou závěrečnou penaltou rozhodl o tom, že Mochtín vyhrál 5:4 a do tabulky si připisuje první dva mistrovské body ! Rozhodoval Josef Abrahám ze Sušice, ŽK 0:3, 50 diváků.

Sestava Mochtína : Kodeš P., Zahálka Pavlík Jar., Švátora Pe., Křivánek Jos., Reitmaier M. (58.Peleška Pe.), Kotlan D., Strejc St., Rašek Jos., Šafránek J. (46.Žiak M.), Pretzelmayer Jar.

V penaltovém závěrečném rozstřelu byli úspěšnými střelci za Mochtín : Jar. Pretzelmayer, Jos. Rašek, Pa. Zahálka, Jos. Křivánek a Pe. Kodeš, bránu netrefil jen Pe. Švátora

TRENINKY mužů budou nyní jen v úterý a pátek od 18,00 hod.

TRENINKY dorostenců pak v úterý a čtvrtek od 19,00 hodin.
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1810