Vytisknout
Již v pátek prohráli naši ml. žáci nečekaně v Dl.Vsi s domácím Tatranem těsně 1:2 a bez mistrovských bodů se vrátili v sobotu 9.5.2015 i naši dorostenci a muži "B".

 Mochtínský dorost nečekaně prohrál ve Stodě 2:4 a ztratil vedoucí pozici v tabulce Krajské soutěže, na body nedosáhlo ani naše béčko mužů v Bolešinech, kde prohrálo 0:2 a tak stále zůstává na posledním 14.místě tabulky Okresního přeboru.

.. OP ml. žáků Tatran Dl. Ves - Sokol Mochtín  2:1 (1:0). Naše mužstvo inkasovalo gol hned v 1.minutě zápasu. Ve II. sice vyrovnal Láďa Potužník na 1:1 a Mochtín měl další šance na vítězství, ale nedal je. Naopak, domácí vstřeili v 58.min. další gol a ten byl vítězný. Rozhodčí Kurc.

.. KS dorostu  Slavoj Stod - Sokol Mochtín  4:2 (1:2). Náš tým odjel k zápasu bez řady svých opor a to bylo znát. V poločase sice naši kluci vedli 2:1, ale po přestávce dostal náš golman dva laciné goly, domácí to povzbudilo a nakonec dosáhli na nečekaný úspěch v podobě výhry nad favorizovaným Mochtínem !

 

.. OP mužů  SK Bolešiny  - Sokol Mochtín  2:0  (0:0). Někteří naši hráči "B" týmu z různých důvodů nemohli nastoupit k tomuto duelu a tak museli vypomoci někteří kluci z áčka (Babka, Plánička, Švátora P.) V prvním poločase to byl vyrovnaný zápas s mírnou převahou našeho mužstva, ale bez větších šancí na obou stranách. Co šlo na branku, s jistotou pochytali oba golmani - domácí (nám dobře známý a zkušený) Vlastík Hromada a u nás Jarda Pretzelmayer, brankář dorostu. Ten si v 15.min. poradil i s dobře zahraným VPK domácích, na druhé straně se dostal k dobrému zakončení ve 32.min. náš L.Kašpar, ale jeho hlavička těsně minula svůj cíl! O minutu na to mohl dostat do vední Mochtín Zd. Plánička, který se dostal nečekaně k odraženému míčí, ale ze 12 m netrefil branku ! Škoda, byla to největší šance poločasu ! Hned po přestávce se dostal do zakončení i náš Jos. Rašek, ale jeho střela z úhlu jen těsně minula branku Bolešin. V 53.min. mělo naše béčko výhodu VPK, ale T. Babka vysoko přestřeluje. Pak ale začali mít více ze hry domácí, kteří prostřídali své řady, několikráte jejich hráči prověřili naší obranu. Šance na gol se jim naskytla v 58.min. po rohovém kopu, ale zakončení bylo, naštěstí pro Mochtín, nepřesné. V 71.min. se dostává k zakončení domácí záložník Šmolc,ale přestřeluje, tlak domácích sílí. V 75. min. vylovil míč ze závaru před Mochtínskou brankou náš golman, o dvě minuty později chytá jistě i střelu z VPK. Jenže, v 78.min. přišla jeho slabá chvilka a laciný gol. Domácí Šmolc vystřelil ze 20 m, přízemní střela do prostřed branky prošla nečekaně mezi nohama našemu golmanovi až do sítě - 1:0 ! Domácí byli na koni, našim týmem to otřáslo a po chybě v obraně  zvyšuje v 83.min. střídající J.Roháč  na 2:0 pro domácí ! Mochtín mohl dát alespoň čestný úspěch v závěru zápasu, ale střela L.Kašpara jen těsně minula branku Bolešin.  Rozhodoval P.Marek ze Svéradic, 80 diváků. Sestava Mochtína : Pretzelmayer Jar., Potužník J., Podráský Ji., Reitmaier M. (87. Hadáček J.), Bláha L., Rašek Jos. (60.Velek T.), Švátora P., Babka T., Kašpar L., Kotlan D. (70. Peleška Ji.), Plánička Zd.

 

V neděli 10.5.2015 se hraje v Mochtíně mistrovské utkání I.B třídy Sokol Mochtín - Sokol Starý Smolivec , na který Vás srdečně zveme ! Začíná se v 17,00 hodin.

Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1665