Vytisknout
Již 43. ročník Mochtínského přespolního běhu je na pořadu tento pátek 8.května 2015.

Přihlášky, prezentace závodníků, start i cíl jednotlivých závodů - to vše proběhne ve Sportovním areálu v Mochtíně, kde bude navíc na dvakrát i vyhlašování výsledků a předávání cen a medailí.

Naše TJ je pořadatelem tohoto nejstaršího běžeckého závodu v okrese Klatovy, který má navíc vždy i největší účast závodníků. Vždyť jen v loňském ročníku, který se uskutečnil též 8.května, startovalo v Mochtíně 175 běžců ! 

Podobná účast se očekává i letos a tak prosím všechny naše členy, kteří mají volno a trochu času, aby přišli pomoci při organizaci, popř. se jen podívat a zafandit těm, kteří se vydají na vypsané tratě v jednotlivých kategoriích.

Přihlášky závodníků a jejich prezentace začíná v den konání závodu u kabin v Mochtíně v 9,00 hod. - 9,45 hod., v 10,00 hod. proběhne slavnostní zahájení a v 10,05 hod. bude odstratován první závod dne. Celkem se bude vyhodnocovat 21 kategorií !

Více najdete v propozicích běhu, které jsou vpravo červeně též na tomto našem webu.

 

Přijďte si zazávodit, nebo alespoň podívat se a zafandit těm, kteří našli v sobě odvahu a sílu rozdat si to s ostatními konkurenty ! Je objednané pěkné počasí, děti, předškolní žactvo, mladší a starší žactvo bude běhat na okruzích přímo v areálu (tratě 110 m, 220 m, 450 m, 900 m a 1300 m), okruh pro dorostence, dorostenky, ženy, muže a tři kategorie veteránů měří 4 km a běží se z Mochtína na Pilu - Těšetiny a zpět do cíle ve Sportovním areálu v Mochtíně a to nejdříve po trávě, pak po silnici, lesní a polní cestě a znovu po silnici zpět do Mochtína.

Akce se koná v rámci programu Sportuj s námi, je také součástí celoroční soutěže běžců okr. Klatovy mimo dráhu "Husgwarna Cup 2015". Připraven je i doplňkový program, občerstvení bude k dispozici v místní Fotbalce !

 

                   Na všechny se v pátek 8.5.2015 v Mochtíně těšíme !

Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1642