Vytisknout
Do kolotoče fotbalových zápasů jara 2015 se zapojila i naše mladší přípravka. Ta již byla minulou neděli na turnaji v Klatovech, nyní se v sobotu 18.dubna 2015 představí od 10,00 hodin doma v Mochtíně.

Fanoušci So Mochtín se mohou těšit na domácí zápas mužů "B" So Mochtín, kteří hostí kvalitní Hradešice, naopak na hřiště svých soupeřů zajíždí náš dorost a muži "A" !  Již v pátek 17.4. se navíc doma představí naši ml. žáci proti Startu Luby.

PÁTEK 17.4.2015

.. od 17,00 hod. OP ml. žáků Sokol Mochtín - Start Luby "B". Naši kluci zklamali ve středeční dohrávce doma proti Strážovu, kterou nečekaně prohráli a tak proti záloze Lub budou muset zabrat a vše napravit ! Budeme jim držet palce !

SOBOTA 18.4.2015

.. od 10,00 hod.v Mochtíně -  TURNAJ mladších přípravek za účasti týmů : Sokol Mochtín, Start Luby "A", SKP Okula Nýrsko "A" a Svatobor Hrádek "A"

.. od 14,30 hod. v Nýrsku - KS dorostu  SKP Okula Nýrsko - Sokol Mochtín. Další okresí derby, ve kterém půjde o hodně důležité body. Okula v minulém kole nečekaně vyhrála v Horažďovicích nad vedoucím celkem tabulky a pomohla Mochtínu vrátit se na 1.místo ! Mochtín ale v Nýrsku prohrát nebude chtít. Budeme držet palce !

..od 17,00 hod. v Chanovicích - I.B třída mužů Chanos Chanovice - Sokol Mochtín. Naše áčko by chtělo navázat na minulou úspěšnou neděli, kdy doma porazilo Štěnovice. Chanos ale nebude lehkým soupeřem, stejně i jako další týmy, které na náš tým v jarní části čekají. Budeme držet palce a přát našim fotbalistům, aby se jim podařilo přivézt nějaký ten bod ! K zápasu se jede auty, společný odjezd z Mochtína bude v 15,25 hod., nominace hráčů po pátečním treninku, který začíná v 18,00 hod.

NEDĚLE 19.4.2015

.. od 17,00 hod. v Mochtíně - OP mužů Sokol Mochtín "B" - Sokol Hradešice. Oba týmy jsou nováčky OP s tím rozdílem, že naše béčko do OP postoupilo ze III.třídy, hosté z Hradešic do OP naopak sestoupili z krajské I.B třídy a ... usilují o návrat do ní. Náš tým po minulé výhře v Měcholupech 2:1 poskočil v tabulce z posledního na předposlení místo a chtěl by ještě výše, aby se zachránil. Nebude to ale vůbec jednoduché. Musí být dostatek hráčů, vydržet se silami a mít i trochu sportovního štěstí. Počítáme i s přízní fanoušků !

       Srdečně zveme na uvedené zápasy všechny naše příznivce !!!
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1741