V neděli 29.3.2015 se doma v Mochtíně poprvé na jaře 2015 představilo svým fanouškům áčko mužů, které dokázalo v 1. kole získat všechny tři mistrovské body v Měčíně. Tentokráte ale svůj výkon z Měčína naši hráči nezopakovali, soupeř byl navíc o hodně kvalitnější. Body tentokráte putovaly do Přeštic.

.. I.B třída mužů, sk.B - Sokol Mochtín - TJ Přeštice "B"  0:2 (0:1).

Náš tým nezopakoval svůj kvalitní výkon z minulého týdne. Hra se mu začala dařit až posledních dvacet minut, ale to již soupeř vedl 2:0. Přeštice si nakonec z Mochtína odvezly všechny tři body.

     Vývoj utkání hodně ovlivnila již 2.minuta, kdy se do úniku dostal náš Jiří Čeleda, ale solo na golmana hostů golem nezakončil - škoda. Pak se hrála vyrovnaná partie bez větších šancí na obou stranách. Mochtínu se ale moc nedařilo, chyběla lepší přihrávka i kombinace. Soupeř se naopak stále zlepšoval a v závěru poločasu udeřil. Ve 40.min. ještě naše obrana střelu hostů zblíska zblokovala, minutu před přestávkou se ale k dalšímu zakončení dostal M.Žila a Přeštice vedly 1:0 ! Gol do šatny hosty uklidnil, náš tým byl pod tlakem. Hráči se snažili, soupeř ale pracoval v defenzivě zodpovědně, do ničeho naše hráče nepouštěl. Naopak, vyrážel k rychlým, nebezpečným útokům. V 52.min. prověřil z VPK golmana hostů náš Jiří Flodr, ale ten si se střelou z úhlu poradil. Pak ale měli během 4 minut tři hodně nebezpečné golové příležitosti hosté, naštěstí je neproměnili. Z dalšího golu se ale radovali vzápětí a to v 60.minutě, kdy se do brejkového úniku dostal T.Benedikt a svůj průnik zakončil přesně - 0:2 ! Pak docházelo k masovému prostřídání na obou stranách, pomohlo to ale hlavně Mochtínu, který zlepšil pohyb, přihrávku i kombinaci, kontaktní gol byl na dosah. V 76.min. zblokovali hosté golovou střelu T. Babky, v 83. min. měl na kopačce gol i Tomáš Dolejš, po spolupráci s T.Babkou, ale hosté měli opět štěstí. A to je neopustilo, dvoubrankové vedení si pohlídali, odvezli si všechny body. Zápas odřídil Jaroslav Rubáš z H.Týna, ŽK 1:1, 60 diváků. Sestava : Rajtmajer P., Bejvl J., Žiak, P.Švátora (M.Reitmaier), Šťastný J.(Babka T.) Javorský L. (Staněk P.), Flodr Ji., Dolejš T., Cihlář J., Dolejš Ji., Čeleda Ji. (Rašek J.) .

 TRENINKY  mužů - budou v nastávajícím týdnu v Mochtíně a to v úterý a pátek od 18,00 hodin

TRENINKY dorostu - pak v úterý a čtvrtek od 18,00 hodin

Z tělocvičen z Klatov se na treninky na hřiště v Mochtíně přesouvají nyní  i naši žáci a přípravky.

Přípravka mladší a minipřípravka bude trenovat v Mochtíně vždy v pondělí a čtvrtek od 17,00 hod.

Mladší žáci budou mít v Mochtíně treninky v úterý a ve čtvrtek od 17,00 hod.

Srdečně jsou na treninky našich mládežníků zváni i noví zájemci !!! Hlaste se u trenérů .