Vytisknout
V úterý 23.12.2014 proběhl v tělocvičně ZŠ v Mochtíně další ročník tradičního turnaje ve stolním tenisu "O Vánočního kpara". Byl určen amaterům, to jest hráčům, nehrajícím mistrovské soutěže ve stolním tenisu, přesto měl velice kvalitní úroveň.

Nejdříve svoji soutěž odehráli žáci, kterých se moc nesešlo (chyběli M.Švátora ml. i zraněný Pa. Černý a daší) a to je škoda. Vyhrál zkušený Tomáš Velek, 2. byl jeho bráška Lukáš, 3. Lukáš Rajtmajer, všichni ze So Mochtín.

Do hlavního turnaje dospělých se přihlásilo rekordních 16 hráčů, řada z nich hrála tento turnaj v Mochtíně poprvé. Pro odehrání turnaje byl zvolen systém na dvě porážky, takže se nakonec hrálo 29 zápasů a musím říci, že řada z nich měla velice kvalitní útroveň. Mile mne např. překvapili svoji výkonností naši fotbalisté áčka Tomáš Babka a Petr Rajtmajer, ale i další.

Vítězem letošního ročníku turnaje se stal Jiří CHÁRA z Klatov, který prošel sítem zápasů bez porážky. Druhé místo nakonec patřilo Jaroslavu Hlaváčovi ze Žďáru, 3. skončil Václav Pacholík ze Sokola Zavlekov (oba byli na turnaji poprvé), který na nepopulární 4.místo odsunul zkušeného Václava Spurného z Těšetin. Pěkné 5.místo vybojoval Tomáš Babka, 6. byl Petr Rajtmajer (oba ze So Mochtín), kteří až na 7.příčku odsunuli loňského vítěze Petra Černého, který i tentokráte reprezentoval PS Křeč Mochtín. Osmý skončil Jan Voráč (Bidlo Klatovy), 9. pak Karel Černý st. ze Srbic, 10. - 16. příčka pak patřila těmto borcům : Jan Žiak (So Mochtín), Jiří Klouda (So Plánice), Tomáš Velek st. (Hoštičky), Milan Žiak st., Milan Žiak ml., Tomáš Velek (všichni ze So Mochtín) a ing. Jaromír Novák z Mochtína, reprezentující Šach klub Klatovy, který v letošním roce oslavil 80 let svého života a byl na našem turnaji nejstarším účastníkem !

Každý si domů odnášel nějakou tu cenu, ti nejlepší pak kapříky, hrálo se v příjemné předvánoční atmosféře, nikdo se nezranil a to bylo hlavní !

     Děkuji všem za účast i pěkné výkony, přeji krásné Vánoční svátky a do nového roku 2015 hodně zdravíčka i úspěchy !

Poslední naší sportovní akcí v tomto roce 2014 bude sobotní (27.12.2014) ROZLUČKOVÝ TURNAJ V HALOVÉ KOPANÉ dorostu a mužů s rokem 2014, který pořádáme na Čapkovce v Klatovech od 9,00 hod. (prezentace od 8,30 do 8,40 hod. - na později přihlášené již nebude brán zřetel !) Tým tvoří 4 hráči + 1 brankář + možní náhradníci - přesnější pokyny v předešlé pozvánce !

Jen připomínám , že je určen členům TJ Sokol Mochtín a jejich kamarádům, takže v každém týmu musí být minimálně vždy 2 členové TJ So Mochtín, startovné na tým je 300,- Kč.
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1689