Vytisknout
O tomto víkendu 15.-16.11.2014 se hraje poslední mistrovské kolo krajských fotbalových soutěží Plzeňksého kraje podzimu 2014. O hodně důležité body v něm budou bojvat i dva naše týmy.

Dorostenci So Mochtín zajíždí v sobotu 15.11. do Chotěšova , kde se pokusí "urvat" s domácím silným týmem všechny tři mistrovské body. Naši kluci vedou tabulku Krajské soutěže, sk.B s 2 bodovým náskokem před FK Horažďovice a chtějí-li přezimovat v čele této tabulky, 3 body k tomu nutně potřebují. Horažďovice totiž končí podzim se slabým Mrákovem, který je poslední a o výhře favorita z Horažďovic není pochyb.  Zápas Chotěšov - Mochtín začíná v 10,00 hod. - našim klukům budeme držet palce !

Muži "A" Sokola Mochtín odehrají svůj poslední zápas podzimu doma v Mochtíně a to v neděli 16.11.2014 od 13,30 hodin s Košutkou Plzeň. Soupeř z Plzně je sice nováčkem I.B třídy, ale v 1.polovině soutěže si vede znamenitě. Zatím je suveréně v čele tabulky se ziskem 27 bodů a to s 6 bodovým náskokem před druhým Spáleným Poříčím, má nakročeno k mimořádnému úspěchu - k postupu do I.A třídy ! Naše áčko si díky dvěma posledním výhrám (doma i venku v Dl.Vsi) v tabulce polepšilo, je zatím na pěkném 5.místě s 19 body a vedoucí Košutce zcela určitě nic nedaruje, bude usilovat o všechny tři body !

Přijďte se podívat, přijďte podpořit naše fotbalisty v posledním mistráku letošního roku !!!

-x-x-x-x-x-

Po skončení tohoto utkání mužů Mochtín - Košutka se uskuteční ve "FOTBALCE" na hřišti v Mochtíně DOKOPNÁ našich fotbalistů mužů, na kterou jsou zváni nejen naši fotbalisté muži (A i B týmů), ale i vedení mužstev a dorostenci, kteří mužům v zápasech pomáhali. Rádi mezi námi přivítáme i drahé polovičky našich hráčů, trenérů a ved.mužstev (manželky, či přítelkyně), zváni jsou i naši věrní fanoušci a fanynky ! Přijďte s námi posedět, pobavit se na ukončení mistrovského podzimu 2014.

Jen ještě připomínám některým opozdilcům, kteří nemají uhrazené čl.příspěvky za II.pololetí r.2014, aby to napravili právě tuto neděli 16.11.2014 - děkuji předem !!!

-x-x-x-x-x-x-x-

 A pro ty, kteří nebudou moci přijít na dokopnou, jedna důležitá informace. TRENINKY dorostenců a mužů (dobrovolné) pro udržování kondice (do zahájení zimní přípravy) budou probíhat v tělocvičně ZŠ Čapkova v Klatovech a to každou středu od 20,00 do 21,00 hodin - začíná se již příští středu 19.11.2014 !   Doporučuji domluvit se na dokopné, zda při příznivém počasí ještě nevyužít i naše treninkové hřiště (bude-li suché), popř. hřiště s umělým povrchem pro společný trenink (fotbálek) o víkendech.  Výsledek domluvy uvedu opět na tomto našem webu.

V závěru roku 2014 ještě plánujeme naše dvě tradiční akce : 23.12. - turnaj ve st. tenisu "O Vánočního kapra" (žactvo, dorost + dospělí) - amatéři , nehrající mistrovské soutěže - tělocvična ZŠ v Mochtíně cca od 15,00 hod. a 27.12. - turnaj v halové kopané "Rozlučkový se starým rokem" pro dorost a muže - členy TJ a FO Sokola Mochtín a jejich kamarády - sport. hala ZŠ Čapkova v KT od 8,30 do 8,40 h. prezentace- start minimálně 2 členů FO So Mochtín v družstvu podmínkou + startovné bude ještě upřesněno.

Tři tradiční halové turnaje uspořádáme i začátkem roku 2015 :  a) So 10.1. - halový turnaj seniórů nad 45 let (Čapkovka v KT), b) So 17.1. - halový turnaj dorostenců (Čapkovka v KT), c) Pá 30.1. - halový turnaj ml. a st. žáků (Masaryčka KT) - počítejte s těmito termíny, haly jsou zablokované, propozice vydám v závěru tohoto měsíce. Přihlášky(další informace) předem na můj e-mail : Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., mob. 605357370, pevná 376315974
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1658