Vytisknout
Fotbaloví fanoušci Sokola Mochtín si o tomto víkendu přijdou na své. Na hřišti v Mochtíně mohou shlédnout hned tři okresní derby zápasy a to od žáků, přes dorost, až po áčko mužů ! Mělo by vydržet počasí, nějaké ty mistrovské body by též měly zůstat v Mochtíně. A to co nejvíce !

POZVÁNKA na fotbal :

PÁTEK 19.9.2014

..od 17,00 hod. - OP mladších žáků Sokol MOCHTÍN - Sokol MĚČÍN . Po těsné výhře našich kluků v minulém kole ve Strážově, budou chtít bodovat naplno i doma. Budeme držet palce, aby toto derby zvládli.

SOBOTA 20.9.2014

.. od 10,00 hod. v Mochtíně - KS dorostu Sokol Mochtín - SKP Okula Nýrsko. Po derby zápase v Lubech v minulém kole, kde naši kluci vyhráli 4:1, je yní čeká další okresní derby utkání a to se silnějším soupeřem. Nýrsko totiž spojilo síly se Železnou Rudou, dali dohromady kvalitní mužstvo. Našim klukům ale věříme, že na domácím trávníku odvedou tradičně poctivý výkon a budou se radovat ze získaných bodů.

.. od 16,00 hod. - OP mužů Sokol Hradešice "A" - Sokol Mochtín "B".  Domácí usilují o návrat do I.B třídy, ze které sestoupili, naše záloha se pokusí zopakovat skvělý výkon z minulého kola a překvapit soupeře. K zápasu se jede auty, společný odj. z Mochtína je ve 14,40 hod.. Nominaci budeme dělat v pátek (19.9.) večer po treninku, který začíná v 18,00 hod. - přijďte v hojném počtu. Kdo se nemůže zúčastnit sobotního zápasu, včas - nejlépe obratem mi dejte zprávu a to SMS, či telefonicky na 605357370 - K.Šot - děkuji

NEDĚLE 21.9.2014

.. od 10,00 hod. v Klatovech -  turnaj ml. přípravek za účasti družstev : SK Klatovy 1898 "A", Start Luby "A", SK Bolešiny a Sokol Mochtín.  Naši kluci se stále zlepšují, nyní je ale čekají hodně silní soupeři. Budeme držet palce !

.. od 16,30 hod. v Mochtíně -  I.B třída mužů Sokol Mochtín - Haas Chanovice. Nedělní okresní derby staví proti sobě áčko So Mochtín - bývalého účastníka I.A třídy a áčko Chanovic, které si do I.B třídy letos postup vybojovalo. Hosté v minulém kole lehce porazili doma Dl.Ves, náš tým naopak hladce prohrál ve Štěnovicích a sužuje ho marodka. O potřebné body bude jistě bojovat ze všech sil, bude ale potřebovat též diváckou podporu. Přijďte naše muže povzbudit ! Nominace hráčů bude stanovena po pátečním treninku, sraz na utkání je v 15,30 hod.

P O Z O R   -   s Vrhavčí bude naše béčko mužů říjnový zápas (18.10.) předehrávat  po dohodě a to již ve středu 24.9.2014 od 17,00 hodin ve Vrhavči !!! Upozorňuji na to již nyní, počítejte s tímto termínem a dejte vědět, kdo bude moci a kdo ne. Musíme v předstihu zajistit nominaci - děkuji !!!
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1567