Ve středečním zápase (27.8.) získal dorost So Mochtín další mistrovské body do tabulky Krajské soutěže, když doma v Mochtíně porazil So Mrákov vysoko 13:0.

.. KS dorostu - Sokol Mochtín - Sokol Mrákov  13:0 (5:0). Hosté se po roce vrátili zpět do Krajské soutěže, ale asi budou hrát opět o udržení. Mají hodně mladý tým, dva nejlepší hráče navíc zraněné, ale to je momentálně případ i našeho mužstva. Na mokrém terénu (po vytrvalém dešti) měl Mochtín po celé utkání výraznou převahu, kterou dokázal vyjádřit i goly. Těch mohlo být ještě více, ale hostující golman R.Šperl jich celou řadu zlikvidoval, zachránil Mrákov od opravdového debaklu. Hrálo se slušně, bez karet, zápas odřídil RO Vá.Pressl z Klenové, 20 diváků. Branky vítězů : Kotlan Daniel - 5, Hadáček Jakub - 3, Bejvl Jakub - 2, Velek Tomáš, Patrik Šveňha a Jiří Peleška - po 1.

TRENINK - dorostu  i mužů - bude nyní již jen v pátek 29.8. od 18,30 hodin v Mochtíně, po něm bude provedena nominace hráčů na jednotlivé zápasy. Kdo se nemůže zúčastnit, včas se omluví, kdo nebude moci na víkendové zápasy, též to včas (předem) oznámí trenérům a vedení klubu - děkuji !

ZÁPASOVÝ PROGRAM našich mužstev na víkend 30. a 31.8.2014  -   POZVÁNKA

.. v SOBOTU 30.8.2014

.. naše ml. přípravka zajíždí do Klatov na turnaj, na kterém bude startovat 8 týmů - držíme palce !

.. od 17,00 hod. v Mochtíně - mistrovský zápas OP mužů Sokol Mochtín "B" - FK Dukla Janovice.  Sraz hráčů a vedení v 16,00 hod., počítáme s maximálním zapojením všech, kdo chce pomoci !

.. v NEDĚLI 31.8.2014

.. od 10,00 hod. v Nepomuku - utkání KS dorostu FK Nepomuk - Sokol Mochtín. Pokyny k dopravě vydají na pátečním treninku TR J.Pavlík a St. Bejvl

.. od 10,15 hod. v Přešticích - utkání I.B třídy mužů TJ Přeštice "B" - Sokol Mochtín. K utkání se jede auty, společný odj. z Mochtína bude v 8,40, z Klatov od pošty v 8,50 hod. - nominace bude provedena po pátečním treninku.

  ... srdečně zveme všechny naše příznivce !!!

.. ve STŘEDU 3.9.2014  se v Mochtíně bude hrát další vložený zápas KS dorostu a to od 17,00 hod. Sokol Mochtín - Sokol Blovice. Počítejte s tím !