Po nečekaně krásném "letním" počasí se o nastávajícím víkendu 15. a 16.3.2014 se mají teploty výrazně snížit, dokonce má začít pršet a ve vyšších polohách bude padat i sníh. To však nic nemění na programu našich fotbalistů, který je dlouhodobě připravován a i tentokráte bude bezezbytku naplněn.

Muži "A" So Mochtín budou hrát svůj 2.jarní mistrovský zápas I.A třídy v Křimicích. K zápasu pojedou s pokorou, ale také s odhodláním uhrát tam nějaký ten bod, nejlépe pak tři. Mochtín v podzimním utkání totiž porazil Křimice doma jednoznačně 4:0, ale každý zápas je jiný. V úvodním, jarním utkání 2014 totiž Křimice zcela nečekaně dokázaly porazit Sokol Žihle (na jeho hřišti) 4:1 a tím naznačily, že jsou na boje k záchraně dobře připraveni. My však našim fotbalistům věříme, že pro zisk bodů udělají maximum, budeme jim držet palce! Zápas Křimice - Mochtín se hraje v neděli 16.3. od 14,30 hod., pojede se k němu tradičně auty hráčů.POZOR změna - společný odjezd z Mochtína bude již ve 12,20 hod., z Klatov od pošty pak ve 12,30 hod.. Nominace  bude doplněna zítra (v pátek) po večerním treninku. Zde je : Rajtmajer, Dolejš Ji. a T., Špindler, Staněk, Kul, Babka, Flodr, Smolík, Cihlář, Schejbal, Švátora P., Plánička, Šťastný, Burian, Sláma.  Případnou neúčast (jen z vážných důvodů) je nutné obratem nahlásit trenérům J.Tomanovi a Jar. Cihláři.

Dorostenci So Mochtín odehrají svoji poslední herní přípravu v Sušici na hřišti s umělým povrchem a to v sobotu 15.3.2014 od 12,00 hodin s domácí TJ Sušice - účastníkem Krajského přeboru. Nominaci a pokyny k dopravě vydává p. Stan. Bejvl.  O týden později budou hrát naši dorostenci již svůj první jarní mistrovský zápas Krajské soutěže a to v Merklíně.

Muži "B" So Mochtín odehrají svoji poslední herní přípravu také venku a to ve Vrhavči. Utkání s místním "A" týmem So Vrhaveč se hraje v sobotu 15.3.2014 od 15,00 hodin. Počítáme s maximálním zapojením se a účastí všech hráčů tohoto týmu. K utkání se jede auty,spol. odjezd z Klatov od pošty bude ve 14,00 hod., stejně tak i hráčů z Mochtína ve 14,00 hod. sraz ve Vrhavči maximálně do 14,15 hod. Pozor ! Kluci z Mochtína (Bláha,Potužník) vezmou s sebou brašnu s drezy - připraví si je a vezmou nejlépe již v pátek 14.3. 2014 před treninkem ! Děkuji

.. držíme našim fotbalistům palce, přijďte se na ně podívat, přijďte je povzbudit !