A je to tady ! Mistrovské jaro 2014 se rozbíhá, naši fotbalisté - muži "A" hrají na úvod doma s nebezpečným soupeřem - s TJ Sokol Město Touškov.

Pro oba týmy to bude hodně důležitý zápas, protože oba nemají bodů nazbyt, k záchraně v I.A třídě potřebují oba bodovat.

My ale věříme, že naše áčko udělá vše proto, aby všechny tři mistrovské body zůstaly v Mochtíně. Pod vedením trenéra Jiřího Tomana a jeho asistenta Jardy Cihláře mladšího, absolvovali naši fotbalisté velice dlouhou a poctivou zimní přípravu, na jaro 2014 jsou dobře připraveni.

Utkání Sokol Mochtín - Sokol Město Touškov  se hraje v neděli 9.3.2014 od 14,30 hod.  - přijďte se podívat a povzbudit náš tým !  Sraz hráčů i vedení nejpozději do 13,30 hod., nominace hráčů byla provedena po dnešním (pátečním)treninku. Zde je: Rajtmajer, Dolejš Ji. a T., Staněk, Kul, Flodr,    Schejbal, Plánička, Babka, Smolík, Švátora P., Špindler, Cihlář, Šťastný, Reitmaier, Žiak M.,( Burian - po příjezdu z Mrákova))

ještě připomínám, že "B" muži So Mochtín zajíždí v sobotu  8.3.2014 k přípravnému utkání do Hradešic, kde se začíná ve 14,30 hod. Jede se auty, společný odjezd z Mochtína ve 13,10 hod. Nominace : Kloupar, M.Žiak, Bláha, Šťastný, Gajdušek, Sukovatý, Potužník, Nováček, Zahradník, Reitmaier, Matoušek, Javorský, Zimmermann, Kubala (dorazí z práce později) + pár pozvaných dorostenců

dorostenci  - odehrají svoji přípravu v neděli 9.3.2014 od 13,00 hod.  v Mrákově . Pokyny k dopravě vydá pan St.Bejvl