Povinností každého člena naší TJ Sokol Mochtín je úhrada členských příspěvků. Ta se prování 2x do roka (pololetně) a 1.splátka na 1.pololetí roku 2014 musí být provedena do 15.února 2014 !!!

Týká se to především fotbalového oddílu a odboru SPV, protože musíme za naše členy uhradit nejpozději do konce února 2014 na účet FAČR (Fotbalová Asociace České republiky) a ČASPV (Česká Asociace Sport pro všechny) předem stanovené členské příspěvky.

Připomínám, že jen řádní členové FAČR mohou oprávněně působit ve fotbale. Týká se to i našeho fotbalového oddílu, který má řádnou evidenci svých platných členů a kterou si můžete bezproblémově najít na webových stránkách FAČR - www.clenstvi.cz - náš oddíl má registrační číslo : 3220271. Jsou tam vedeni všichni hráči, trenéři, rozhodčí, funkcionáři i přispívající členové, kteří v roce 2013 řádně uhradili požadovaný členský příspěvek.

Opakuji ještě jednou, aby platnost členství pokračovala i v roce 2014, musí každý člen uhradit FAČR členský příspěvek, který bude muset být zaslán oddílem So Mochtín nejpozději do 28.2.2014 na účet FAČR - jinak bude z eveidence vyřazen ! I pro letošní rok je příspěvek pro dospělé 200,- Kč (nad 70 roků 100,- Kč) a pro děti a mládež do 18 let 100,- Kč.

Úhradu na FAČR (i na ČASPV) budeme chtít i tentokráte provést hromadnou platbou, aby nemusel každý jednotlivec tuto platbu provádět samostatně. A proto je nutné urychleně zahájit výběr čl.příspěvků od našich nejmenších, přes žactvo, dorost, dospělé, včetně trenérů, funkcionářů, rozhodčích i přispívajících !

Výše členských příspěvků za 1.pololetí roku 2014 je následující :

- mladší přípravka (začínající - bez registrace)   .................................. 200,- Kč

-mladší a starší přípravka - s registrací .................................................250,- Kč

-mladší a starší žáci s registrací .............................................................300,- Kč

-dorostenci - ročník nar. 1996 a mladší ....350,- Kč, roč. nar. 1995 .......450,- Kč 

- muži registrovaní ................................................................................. 600,- Kč - platba příspěvků se týká i hráčů, kteří u nás hostují, popl. 200,- Kč uhradí i naši hráči, kteří jsou na hostování

-muži, dci, kteří v našem oddíle pracují aktivně jako trenéři, rozhodčí, vedoucí mužstev a v dalších funkcích, potřebných k uvedení do zápisu o utkání - uhradí jen požadovaný poplatek pro FAČR - tj. .....200,- Kč . Od čl.příspěvku jsou osvobozeni, pro oddíl vykonávají záslužnou práci zdarma.

V ý b ě r  provedou trenéři (popř. pověření hráči, či vedoucí mužstev)okamžitě, nejpozději však do 15.února 2014 a obratem pak vybrané peníze předají se seznamem platících (a neplatících) hráčů K.Šotovi, který následně zajistí s p. Lorencem, hospodářem TJ, platbu na FAČR a ČASPV.